Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πολυβόλο το Χαϊδάρι, 5-0 τον Χαραυγιακό

Published

on

Κάνοντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση το Χαϊδάρι επικράτησε με το ευρύ 5-0 επί του Χαραυγιακού και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 41 βαθμούς, ενώ ο Χαραυγιακός έμεινε στους 11 και βρίσκεται πλέον σε δραματική θέση.

Στο 13′ ο Παληγεώργος με έξοχη ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιαννακόπουλο που έκανε το 1-0. Στο 23′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννακόπουλου, με τον Αποστολόπουλο να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 54′ ο Γκρέμπι με εκπληκτική ατομική ενέργεια έκανε το 3-0, με τον Μάκρα στο 77′ με κεφαλιά να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86′ ο Ζαχαρίου μετά από εξαιρετική μπαλιά του Αποστολόπουλου.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καλαματιανός, Κατσάρας (46′ Αντωνόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας (79′ Τζωρτζίνης), Μπιταξής, Τσιούλος (84′ Λαγός), Γιαννακόπουλος (75′ Ζαχαρίου), Βλαχόπουλος, Παληγεώργος (75′ Μάκρας), Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Σταματόπουλος, Αναστασίου (46′ Τσαβαλιάς), Ξενάκης, Παραπονιάρης, Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Τάφα (75′ Αμπατζής), Ρεσούλι (46′ Χρήστου), Νομικός (69′ Μαχαιρίδης), Τσοντάκης (56′ Πάσα), Τσαπούρας.