Connect with us

stoplekto

Πολυνίκης στις υποδομές η ομάδα των Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας

Published

on

Το μέλλον τους ανήκει. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωτοπορεί σε επίπεδο Ακαδημιών και οι κόποι των ανθρώπων που δουλεύουν εντατικά σε αυτό το πλάνο ήδη ανταμείβονται. Οι Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας, η ομάδα που φέτος κατέβασε τα περισσότερα τμήματα από κάθε άλλο σωματείο στα πρωταθλήματα των υποδομών της ΕΠΣΔΑ, ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία τις υποχρεώσεις της, κατακτώντας τον τίτλο στις Κατηγορίες Κ14 και  Κ16.

Στην όμορφη τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Soccerland στην Ελευσίνας, έγιναν οι απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες, παρουσία όλων των τμημάτων των υποδομών.

Την ΕΠΣΔΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κλέαρχος Τζαφέρης, ο Ταμίας Χρήστος  Σοφιανίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Κώστας Κουράτος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η ομάδα:

“Μια υπέροχη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της για τους μικρούς αθλητές της Soccerland. Σήμερα τιμήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας και από την ΕΠΣΔΑ οι πρωταθλήτριες ομάδες στην Δυτική Αττική Κ14 και Κ16 καθώς και η επί δύο χρόνια αήττητη ομάδα Κ8 στα τουρνουά Soccer link και Aqua life.
Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχος Τζαφερης, ο υπεύθυνος υποδομών κ. Κουράτος και ο ταμίας κ. Σοφιανίδης.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλα τα παιδιά !!!!!!!!!!!”

 

 

ΦΩΤΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ