Connect with us

Γ Εθνική

Πολύτιμη νίκη ο Βύζας 1-0 την Παναχαϊκή

Published

on

Με πρώτο παίκτη τον Πολωνό Καμίλ Κρόλ ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε 1-0 της Παναχαικής και ελπίζει την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με καθαρό μυαλό και πειθαρχημένα με καλό κέντρο και ανεπιθέσεις και έφτασε στην νίκη.

Το γκολ που χάρισε τοσπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του Ηλία Φυντάνη σημείωσε

στο 39′ ο Καμίλ Κρολ ύστερα απο ασίστ του Γκεμίση.

Η Παναχαϊκή περνάει βαθιά κρίση και είναι φανερό ότι πληρώνει τις αλχημείες της διοίκησης με τη

φυγή σημαντικών παικτών.

Οι Αχαιοί προσπάθησαν να φάσουν στην ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους και πανηγύρισαν τη νίκη.

ΦΑΣΕΙΣ

Στο 2′ ανατράπηκε ο Κρόλ μέσα στην περιοχή απο τον Βοσκόπουλο ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Στην συνέχεια στο 16′ δυνατό σούτ του Πάμποε πάνω απο τα δοκάρια. Δύο λεπτά αργότερα κόρνερ του Κοιλιάρα ο Βοσκόπουλος έπιασε αέρα. στο 43′ δυνατό σούτ του Εντουάρντο απέκρουσε σωτήρια ο Πουρής. Στο 70′ ο Αρναρέλλης έδωσε στον Χαρτσιά το ανάποδο γυριστό σουτ πάνω απο τα δοκάρια.Στις καθυστερήσεις ανάποδο πλασσέ του Κρόλ έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

Κίτρινες: Κοκκίνης 45′ Φατιόν 50′ Πάμποε 86′ Λίτσης 90′.

Βύζας (Η. Φυντάνης): Πουρής, Χαρτσιάς, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος (69′ Μανδύλης), Μπιτσάκος, Λιόλιος (90′ Σπαγής), Νικολόπουλος, Κρολ, Γκεμίσης (78′ Ταμπάκης), Αρναρέλης, Π. Βλάχος

Παναχαϊκή (Σ. Αντωνίου): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος (59′ Χοτζάλι), Κοκκίνης, Παμπόε, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Κοιλιάρας Δ. (37′ Ν’ Τζιοντό), Φατιόν (51′ Bάντερσον), Λίτσης, Σαλαμαστράκης.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply