Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πολύτιμη νίκη του Θριάμβου Χαϊδαρίου επί της Αγίας Παρασκευής

Published

on

Πολύτιμη νίκη 1-0 σημείωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ενάντια στην Αγία Παρασκευή στο γήπεδο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’. Οι ‘κυανόλευκοι’ νίκησαν και τις καιρικές συνθήκες, καθώς η συνεχής βροχόπτωση χάλασε τα σχέδια των δύο ομάδων και απέτρεψε το καλό θέαμα. Στην βαθμολογία, ο Θρίαμβος έφτασε τους 32 βαθμούς στην δωδέκατη θέση, ενώ η νεανική Santa παρέμεινε στην έβδομη με 40 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές είχαν όρεξη και ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με το πλασέ εντός περιοχής του Τσαγιάννη, ο οποίος αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Αποστολόπουλου. Οι παίκτες του Βαγγέλη Ιντζέκαρου προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, αλλά ο Σκυριώτης απομάκρυνε σωτήρια την οβίδα του Τσώνη στο 29′. Η τελευταία καλή ευκαιρία για το πρώτο μέρος άνηκε στον Θρίαμβο και συγκεκριμένα στον Τσούκη που σούταρε από τα αριστερά, όμως ο Βασιλάκης έδιωξε αποτελεσματικά με τα πόδια στο 45′.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι παίκτες παρατήρησαν ότι η βροχή είχε επιβαρύνει τον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν σταμάτησε να τους εμποδίζει στην συνέχεια, με αποτέλεσμα το δεύτερο μισό να είναι κακό ποιοτικά. Παρ’όλα αυτά, κυκλοφόρησαν την μπάλα και έψαχναν ένα μακρινό σουτ. Τελικά, το 1-0 δεν άλλαξε παρότι οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές μετά το 70′ έχοντας πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές τους.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Καραγιαννίδης Ι., Αργυρός Π.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Τσιούλος Π., Ντουλές, Θανόπουλος, Υφαντής (83′ Τσιούλος Ι.), Τσούκης, Ρούπι (72′ λ.τρ. Μαστρογιάννης), Μπανιάς, Τσαγιάννης, Σκεπετάρης (68′ Μπάκας Π.), Αποστολόπουλος.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βασιλάκης, Παναγόπουλος, Αλευρής, Βελέντζας, Τριανταφύλλου, Τσώνης, Ξηντάρας, Καφετζάκης (67′ Μπαλατσούρας), Τσοπανάκος, Καρβούνης (70′ Ντιντίφας), Σεΐτι (57′ Τζίτζης).