Connect with us

6ος Όμιλος

Πολύ κοντά σε ΠΑΕ η Προοδευτική

Published

on

Σε πολύ καλό δρόμο είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών, ώστε να γίνει ΠΑΕ η Προοδευτική. Η επιτροπή που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα έχει προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό όλα τα ζητούμενα, με τη στήριξη του νομικού συμβούλου Χάρη Γρηγορίου και είναι θέμα χρόνου η αλλαγή των “βυσσινί” σε ΠΑΕ. Παράλληλα η διοίκηση έχει ήδη εξασφαλίσει και το μετοχικό κεφάλαιο που απαιτείται, με ενέργειες του Προέδρου Αντώνη Αραβαντινού.

Από κει και πέρα, αναφορικά με τον προγραμματισμό του συλλόγου, η διοίκηση προχώρησε σε σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Πιο αναλυτικά με τα “βυσσινί” συμφώνησαν να αγωνίζονται και στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 οι Πατσατσόγλου, Μεγαρίτης, Αλεξίου, Τσιαβός, Παρασκευόπουλος, Νομικός Παρ., ενώ πολύ κοντά στο να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Προοδευτική είναι και οι Κυριαζής, Βοσνακίδης, Κατίδης και Θεοδωρίδης. Στον αντίποδα, για προσωπικούς τους λόγους δεν ανανέωσαν παρά την πρόταση που τους έγινε οι Ποτουρίδης, Ραχήμ και Μακρυγιάννης, τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί πολύ για την προσφορά τους.

Τέλος, όσον αφορά το θέμα του προπονητή, το ΔΣ κάνει προσπάθειες για την ανανέωση με τον τεχνικό Γιάννη Μάγγο, καθώς για ηθικούς λόγους υπάρχει ένα κώλυμα, το οποίο η Προοδευτική εξετάζει και αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να επιλύσει.