Connect with us

Uncategorized

Πολύ σκληρή για να πεθάνει.. – Η Ολυμπιάδα στο 94΄ 1-0 τον Αία στο Πέραμα

*

Published

on

Δραματικό φινάλε πρίν από λίγο στο Πέραμα, όπου η Ολυμπιάδα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, έριξε στον καναβάτσο τον Αία Σαλαμίνας με 1-0.

Ένα αποτέλεσμα μιά κατηγορία για την ομάδα της Αμφιάλης, και μισός υποβιβασμό για τον Αίαντα που πάντως αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αίας ήταν καταφανώς ανώτερος στο α΄ μέρος απέναντι στην νωθρή Ολυμπιάδα, κι είχε κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, στο 28΄ με φωτοβολίδα του Μερμήγκη που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γεωργίου, ενώ στο 42΄ στην ευκαιρία του αγώνα από λάθος του Γεωργίου επωφελήθηκε ο Σιδέρης που σούταρε στα κενά δίχτυα, όμως πρίν προλάβει να περάσει η μπάλα την γραμμή έδιωξε σωτήρια ο Γιαννουλάκης.

Στην επανάληψη ο Αίας είχε την κατοχή, η Ολυμπιάδα ισορόπησε, και στο 51΄ έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκόρ όταν ο Μίχας έβγαλε μόνο του τον Καμαράδο που από τα δύο μέτρα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Αίας στην συνέχεια πίεζε, είχε την κατοχή χωρίς όμως την μεγάλη φάση , όμως στα τελευταία λεπτά η Ολυμπιάδα έβγαινε συνεχώς στην αντεπίθεση, κι ο Μαριόλης ίσια που πρόλαβε τον εφορμούντα Γιαννουλάκη.

Στο 88 ΄η πιο καλή στιγμή για τον Αίαντα σε φάση διαρκείας στα καρέ της Ολυμπιάδας, με τον Γεωργίου να διώχνει σε κόρνερ το σούτ του Ανδριανόπουλου, για να φθάσουμε στο 94΄ όταν ο Γρηγοράκος έφυγε στην αντεπίθεση, στην κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή, κι εκεί ο Μίχας με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το σπουδαίο 1-0 για την Ολυμπιάδα.

 

Από τους νικητές κορυφαίος ο Μαντούσης, και καλοί οι Γιαννούκαρης, Γεωργίου, Καμμένος, Γκιάτης.

Από τον Αίαντα που όπως είπαμε άξιζε καλύτερη τύχη προσπάθησαν οι Μαριόλης, Σιδέρης

 

Καλή η διαιτησία του Ζαχαριουδάκη( Ηρακλείου), απέβαλε στο 82΄ τον Μπιταξή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΙΑΣ : Καρνέζης, Μπιταξής, Χατζηγιαννακός, Κωνσταντινίδης, Μαριόλης, Βελιανίτης, Σιδέρης, Ανδριανόπουλος, Μύριλας(64΄ Γιαννακόπουλος),Στούπης, Μερμήγκης( 87΄ Πολύζος)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Γιαννουλάκης, Καμμένος, Γιαννούκαρης, Μαντούσης, Γκιάτης, Λιόσης, Πέρρος( 63΄ Γκικουρίας), Αντωνίου (71΄ Μελάς), Καμαράδος( 81΄ Γρηγοράκος), Μίχας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply