Connect with us

stoplekto

Πολύ σκληρός για να πεθάνει  ο Ακράτητος- «Έμφραγμα» στο 91’ στην Ελευσίνα….

Published

on

Για μια ακόμη φορά ο Ακράτητος φάνηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει. Η ομάδα του Σάκη Βερούτη κατάφερε να «αποδράσει» με 1-0 στο 91’ από το κατάμεστο «Γ. Ρουμελιώτης», που κατέκλυσαν  οι Ελευσινιώτες και μερίδα φίλων του Ακράτητου, σοκάροντας τον Ηρακλή Ελευσίνας και κατ΄επέκταση τον συνδιεκδικητή της ανόδου Πανελευσινιακό.

Έτσι οι Ανωλιοσιότες συνεχίζουν να έχουν προβάδισμα δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ένα αρκετά δυνατό ντέρμπι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο «Γ. Ρουμελιώτης».

Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Κατσάφαρου παίζοντας παθιασμένα, βρέθηκαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με σημαντικότερη το τετ α τετ του Τοπτίδη στο 82’ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μουζάκη.

Ο Ακράτητος αποδείχτηκε … «επτάψυχος» και πάλι, καταφέροντας στο 91’ να «κλέψει» το ματς, χάρη σε δυο «χρυσές» αλλαγές του Σάκη Βερούτη. Ο Κοντιζάς επιτέθηκε από δεξιά, και έβγαλε σέντρα… «λουκούμι» στον  Καλέμι, που με κεφαλιά κάρφωσε τον Τζωρτζινάκη, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Διαιτήτευσε ο Δημόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τζωρτζινάκης, Χατζαντωνάκης, Κάτσος, Σκαμαντζούρας, Μπακατσέλος, Μπίμπα, Τοπτίδης, Στύλα, Πεπονής(77’ Γκόρος), Καλογρίδης, Τσεβάς.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος(82’ Κοντιζάς), Λίτσης, Παρασίδης, Νομικός, Κόρμαλης(56’ Καλέμι), Καραχάλιος, Παπαδόπουλος, Τσιγγόπουλος, Κατσίκης(73’ Κουμουλίδης), Ζωγράφος(90’ Κοντούλης Α.).