Connect with us

5ος Όμιλος

Πολύ σκληρό για να πεθάνει το Κερατσίνι- “Εκθρόνισε” την Θύελλα Καμαρίου(1-0)

Published

on

“Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδεικνύεται το Κερατσίνι”, που μετά από μια ψυχωμένη εμφάνιση επικράτησε στο Σχιστό με 1-0 της Θύελλας Καμαρίου, η οποία μετά και την επεισοδιακή επικράτηση της Καλλιθέας επί του Εθνικού στις καθυστερήσεις, έπεσε από την κορυφή. Έτσι οι “ροσονέρι” πραγματοποίησαν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή τους.

Το γκολ που έμελλε να κρίνει τη συνάντηση για την ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου σημείωσε στο 19′ ο Καλιακούδας μετά από στημένη φάση.

Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων στην επανάληψη και τις αλλαγές του Βαγγέλη Χαντέ  δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο γκολ και μοιραία υπέστησαν την ήττα.

Στο 90′ οι νησιώτες έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του  Ζέλο με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Γκαμάρης του Συνδέσμου Αθηνών.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κούμπουλα, Γκουριωτης, Μηλιώτης(46′ λ.τρ. Καρέλης), Καλιακούδας, Ροκάι, Χατζησοφρωνίου, Στρίγγας(81′ Ζάχι), Χαρίτος, Μπέσου(92′ Ροκάκης), Νικολέτος(65′ Φερνάντο), Ντυρμίσι

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ(Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάι(69′ Βεζιρτζόγλου), Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής(69′ Ντινιωτάκης), Δωματάς(69′ Δήμος).

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΗΓΗ: https://www.sportcyclades.gr/