Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ποσειδώνας – ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα 1-3

Published

on

Συνέχισε με νίκη για τον Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα που επικράτησε με 3-1 στο «Γιάννης Βάζος» τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου .

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος αλλά τα τέρματα ήρθαν από την ομάδα του Γιώργου Μελαμπιανάκη καθώς στο 10’ ο Μηλιόρης με πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 44’ ο Κανταρτζής με σουτ διαμόρφωσε το 0-2 ως αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι βρήκαν τέρμα με τον Βεριόπουλο στο 73’ και μείωσαν σε 2-1 αλλά δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο στην συνέχεια, αντίθετα στο 90’ σε χέρι αμυντικού ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Κουβάτσο να ευστοχεί για το 1-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 60’ Αλεξάν και Μαρινάκης συγκρούστηκαν στον αέρα σε προσπάθεια τους και τραυματίστηκαν στο κεφάλι με το παιχνίδι να διακόπτεται για δέκα ολόκληρα λεπτά για τις πρώτες βοήθειες στους αθλητές.

Διαιτητής ήταν ο Καζάς.

Ποσειδών Χατζηκυριακείου: Οικονόμου, Βενάκης, Μπουρδαμής, Αλεξάν(60′ λ.τρ. Εμμανουήλ), Αναζίκος, Ζορμπάς, Μαυρίκος, Παπανδρέου, Λαδιάς(46′ Βεριόπουλος), Σπυρόπουλος, Λειβαδίτης.

ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα: Χριστοδουλάκος, Μαρινάκης(60′ λ.τρ. Καρασάββας), Αβραμίδης(46′ Χατζησεβαστός), Ηλιού, Λαμπρόπουλος(81′ Στρουμπούλης), Καζάλας, Κουβάτσος(91′ Ζούγρης), Τσιάκος(81′ Αναστασίου), Μηλιόρης, Κανταρτζής, Λαζάρογλου.