Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ποσειδώνας Γλυφάδας-Αμπελόκηποι 1-1

Published

on

Μετά από ένα αμφίρροπο ματς με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και πολλά νεύρα ο Ποσειδώνας Γλυφάδας και οι Αμπελόκηποι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Στο 11’ ο Κλαπής με σουτ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι γι’ αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στον πρώτο βοηθό Σύψα και στον διαιτητή Αλάμπεη. Ο Ποσειδώνας Γλυφάδας ισοφάρισε σε 1-1 στο 17’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μίτρε. Στο 41’ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Πίνας του Ποσειδώνα από τον πάγκο της ομάδας του κι ενώ είχε γίνει αλλαγή όπως και ο Τριανταφυλλίδης. Στο 54’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κουνάδης. Στο ματς τραυματίστηκαν δύο παίκτες των Αμπελοκήπων ο Κίκη και ο Βιγκάνι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διαιτήτευσαν οι Αλάμπεης, Σύψας και Μ. Στάμος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Β. Ψωμάρας, Πίνας (35’ λ.τ. Ζωητάς), Γαλανόπουλος, Ψωμάς, Κουνάδης, Σουλιμιώτης, Αποστολόπουλος, Πασχαλούδης, Πολίτης (63’ Κουμούτσος), Μίτρε (73’ Κ. Ψωμάρας), Γκρίτζαλης (46’ Μαυρίδης).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ζαραβέλης, Ν. Μυλωνάς, Μπαμπατσιάς, Κέσκο, Βιγκάνι (46’ Κίτσος), Κλαπής, Μπάτσι (55’ Λεοντάρης), Παπαναγιώτου, Κίκη (19’ λ.τ. Τριανταφυλλίδης), Μπούση (77’ Μπαλίλι), Βαραμπούτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply