Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Πειραϊκός 2-2

Published

on

Συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη στις “Σιταποθήκες”. Ο Ποσειδών Χατζηκυριακείου αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 τον Πειραϊκό και να πάρει έναν “χρυσό” βαθμό για την συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μαυρόπουλου προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος 2-0 με γκολ των Αράπογλου(17′) και  Σκερλάι(22 πέναλτι). Στο 38′ πέτυχαν και γκολ με τον Ταλατσάνη, που ακύρωσε ο βοηθός Γκολές για οφσάιντ.

Οι παίκτες του Νίκου Νικολάου αντέδρασαν στην επανάληψη και σε ένα τετράλεπτο έφτασαν στο 2-2 με τέρματα των Μαυρίκου(52′) και Ευστρατίου(56′).

Στο 72′ ο Πειραϊκός σκόραρε με τον Τσαλατσάνη, γκολ που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ από το βοηθό Δαφερέρα, φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι φιλοξενούμενοι. Λίγο αργότερα στο 77′ ο Πειραϊκός έμεινε με δέκα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσαλατσάνης, απόφαση που επίσης έχει παράπονα.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 7′ από εκτέλεση φάουλ του Σπυρόπουλου, ενώ έχασαν και σημαντική ευκαιρία στο 92′ με τον Ψαρούδη(απέκρουσε ο Νταβτιάν και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι).

Διαιτήτευσε ο Μπεσίρης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Παύλου, Βενάκης, Ζαχαρίου, Αλεξάν, Ζόμπας, Δρόσος(46′ Αμίλητος), Περδικογιάννης, Ευστρατίου, Ντεντόπουλος, Σπυρόπουλος(82′ Ψαρούδης), Μαυρίκος.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Νταβτιάν, Φραγκάκης(72′ Ζάκος), Ηλιόπουλος, Λαζάκης, Σαμπάνης, Καλλίνικος, Τότσι(50′ Τσακάρζε), Σκρίμπιας(57′ Τάγκαλος), Αράπογλου(57′ Παλαιστίδης), Σκερλάι, Τσαλατσάνης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ