Connect with us

stoplekto

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Πολυκράτης 1-0  

Published

on

Η αδικαιολόγητη διακοπή του ματς στο 80’ για σχεδόν μισή ώρα  από το διαιτητή Δουλή έκλεψε την παράσταση στον αγώνα του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου με τον Πολυκράτη, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0.

Οι Χατζηκυριακιώτες πέτυχαν το γκολ που έκρινε τη συνάντηση με πέναλτι του Μούγιου στο 25’, που κέρδισε ο Ψαρούδης από τον Παπαδόπουλο Ν.. Για τη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Δουλή.

Στο 80’ Δούλος αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στο Μέξη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικροένταση μεταξύ των παικτών, ενώ παράλληλα ο προπονητής του Ποσειδώνα Νίκος Γκούβας έπσρωξε τον διαιτητή Δουλή, με αποτέλεσμα να τον αποβάλει. Ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει αδικαιολόγητα το ματς για περίπου μισή ώρα μέχρι να…ηρεμήσουν τα πνεύματα. Με την εισόδο του ξανά στον αγωνιστικό χώρο για τη συνέχιση του ματς, απέβαλε και με δεύτερη κίτρινη τον Μέξη….

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζηαντώνης, Κόλλιας, Ηλιόπουλος, Καταραχιάς, Μούγιος(61’ Χατζηαργυρός), Αρτεμάκης, Βεριόπουλος, Θέος(82’ Γκολφίνος), Σάρας, Ψαρούδης(78’ Ζόμπας), Δούλος.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουλικούρδης, Καρασσαβίδης, Ευαγγελίδης, Μυστακίδης, Παπαδόπουλος Ν., Σκαρπέλος, Παπαδόπουλος Π., Δημητρηκαρέας, Μέξης, Αργείτης, Λιβάνιος Π.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply