Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πουλάει τρέλα ο Ήφαιστος Περιστερίου

Published

on

Η ξέφρενη πορεία του Ηφαίστου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς οι Περιστεριώτες πέρασαν από το Ίλιον κόντρα στον τοπικό Ιάσονα με σκορ 1-0. Έτσι, το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού φιγουράρει για ακόμη μια αγωνιστική στην δεύτερη θέση έχοντας 25 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Νίκου Φούσκα παλεύει για να ξεφύγει από την διακεκαυμένη ζώνη αριθμώντας 12 βαθμούς στην δωδέκατη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ‘κυανόλευκοι’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 30′ ύστερα από πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Κατοίκος για ανατροπή του Ρώιμπα από τον Κωτσαδάμ. Ο Καράμπελας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας έπεσε σωστά και διόρθωσε το λάθος του. Στην συνέχεια, χάθηκαν φάσεις εκατέρωθεν και φτάσαμε στο 60′, όπου οι ‘ερυθρόλευκοι’ απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος χτύπησε τον Παπαευθυμίου με αγκωνιά σύμφωνα με το φύλλο αγώνος και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι, ο Παπαευθυμίου άρπαξε την ευκαιρία και χάρισε την νίκη στην ομάδα του στο 80′ με κεφαλιά έπειτα από γέμισμα του Μουρκάκη. Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ξενάκης αντίκρισε κι αυτός την απευθείας κόκκινη για σπρώξιμο στον Καλαϊτζή, αφήνοντας άφωνους τους γηπεδούχους. Μάλιστα, υπάρχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, αφού το σωματείο χάνει δύο πολύτιμους ποδοσφαιριστές ενόψει του Κυπέλλου με το Ηράκλειο την Τετάρτη για τα προημιτελικά.

Διαιτητές: Κατοίκος Κ., Σταυρόγλου Δ., Τσολάκης Σ.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Κυρίου, Παναγιωτίδης (65′ Ξενάκης), Βασιλάκος Β., Κωνσταντόπουλος Α., Βασιλάκος Η., Χαλιάσος, Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι. (80′ Καραμίντζας), Καριατλής, Ρώιμπας (55′ Παπαμιχαήλ).

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Κωτσαδάμ, Ζαφειράτος (80′ Γιαννούλας), Ρόππας, Μουρκάκης, Παπαγιάννη, Μάκρας, Μπότης, Τζαβάρας (73′ Καλαϊτζής), Ζήκος, Παπαευθυμίου, Σφίχτης (68′ Τσαγρής).