Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πούλος: «Μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά και να κερδίσουμε»

Published

on

Ο ΑΟ Περιστερίου παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος ενάντια στα Σούρμενα. Επιπλέον στάθηκε τυχερός, πανηγυρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό (1-1) στη μάχη που δίνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Ο τεχνικός των «ροσσονέρι», Αργύρης Πούλος, μίλησε stoplekto.gr για το παιχνίδι, την εμφάνιση και το επίπεδο ετοιμότητας ομάδας του, αλλά και την αποβολή του Μουτζούρη.

-Για τον σημαντικό βαθμό κόντρα στα Σούρμενα: «Οφείλω να πω ότι τα Σούρμενα ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Περιστέρι φέτος. Έχει παίκτες έμπειρους, ολοκληρωμένους, δυνατά κορμιά σε όλες τις θέσεις και μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Θα μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι, αλλά και να το πάρουμε στο φινάλε, καθώς παρ’ ότι ήμασταν με δέκα παίχτες είχαμε το δοκάρι με τον Πλέστη στο 84′. Επίσης, άλλη μια ευκαιρία στο 90′ αν ο Κούτρης πάσαρε σωστά στον Χέλμη που έβγαινε τετ α τετ. Κάναμε ένα κακό διάστημα 45’-70’. Τα Σούρμενα μας πίεσαν, εμείς τα «χάσαμε» λίγο, αλλά μετά την αποβολή λειτούργησε το μυαλό των παικτών και ήμασταν καλοί. Για αυτό λέμε ότι στο ποδόσφαιρο το μυαλό παίζει μεγάλη σημασία. Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό. Η φύση της ομάδας μας είναι να κυνηγά τρίποντα, όμως για πρώτη φορά το Σάββατο παίξαμε «κομπλέ», όπως χτίσαμε και θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα. Αν είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο, θα σωθούμε γρήγορα. Είναι αλήθεια ότι παίζουμε με αρκετό άγχος, βρισκόμαστε πίσω στο σκορ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας, όμως αντεπεξήλθαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, αλλά και στον κόσμο που μας βοηθάει πάρα μα πάρα πολύ.» 

-Για την εμφάνιση που ήταν η καλύτερη έως τώρα: «Εγώ θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό αγώνα. Οι παίκτες ήταν πολύ καλοί, έδωσαν πολλές λύσεις και έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Περιμένουμε τον Κρεμμύδα να φτάσει στο 100%, θέλει λίγο χρόνο ακόμα και να μπουν τα υπόλοιπα παιδιά που γύρισαν πριν από λίγες μέρες ή επιστρέφουν στο επόμενο διάστημα. Λογικό μερικά να κάνουν κάμψη, γιατί προήλθαν από αποχή και έπαιξαν πολλά ενενηντάλεπτα μαζεμένα, όπως ο Γιάννης Μπούζας και ο Ιατρούδης. Όταν έρθουν όλα τα παιδιά στο ίδιο επίπεδο, ειδικά στο δεύτερο γύρο θα δείτε ένα διαφορετικό πρόσωπο, θα το θυμηθείτε στην πορεία.»

-Για το αν ήταν δίκαιη η αποβολή του Μουτζούρη: «Ήταν δίκαιη η αποβολή, καθαρή παράβαση. Ο αντίπαλος έμπαινε στην περιοχή τετ α τετ και ο Κώστας έκανε ένα λάθος από την απειρία του, γιατί είναι ένα νεαρό παιδί και δεν ήταν σε καλή μέρα. Τον έκοβα από νωρίς, όμως αλλαγές στα στόπερ δεν γίνονται εύκολα, πόσο μάλλον σε μια ομάδα που στόπερ, στόπερ δεν έχει πολλά.»