Connect with us

slideshow

“Πράσινη” καλοκαιρινή…καταιγίδα

Published

on

Την πρόκριση του στα Πλέι-οφ του Ghampions Ling σιγούρεψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ της Μαδέργουελ με 3-0. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Ελληνική ομάδα να χάνει την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 3ο λεπτό με τον Τοτσέ, του οποίου το σουτ πέρασε άουτ. Στη συνέχεια του αγώνα μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς σκορ. Στην επανάληψη, οι “πράσινοι” πάτησαν…γκάζι και πήραν το προβάδισμα στο 50′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Ο Παναθηναϊκός έχοντας το προβάδισμα και την σίγουρη πρόκριση, πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα, στο 61 κεφαλιά του Τοτσέ μετά από ωραία σέντρα του Σισοκό έδιωξε σωτήρια ο τερματοφύλακας των Σκοτσέζων. Το δεύτερο γκολ της ιστορικής ομάδας από την Αθήνα δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Μαυρίας στο 75′ με φοβερή ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στο Ρούντολφ τον οποίον πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το 2-0. Το…κερασάκι στην “πράσινη” τούρτα έβαλε ο Σισοκό, με δυνατό σουτ στο 84′ σημειώνοντας το τελικό 3-0.

 

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Τοτσέ (71′ Μαυρίας), Μαρίνος (71’Κατσουράνης) Χριστοδουλόπουλος (81′ Πετρόπουλος)

 

Μαδέργουελ: Ρόντολφ, Κάμινς (81′ Φράνσις Άνγκολ), Χάτσινσον, Ρομάντεν, Χάμεν, Χέιτλι, Λάσλει, Λο, Μέρφι, Ντέλεϊ (77′ Χιτζντάν), Οτζάμα,

 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply