Connect with us

5ος Όμιλος

Πρέκας: “Ο Ερμής Κορυδαλλού δεν θα είναι ομάδα-πυροτέχνημα”

Published

on

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει το κλίμα στον Ερμή Κορυδαλλού μετά την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Πλέον, οι “νεοφώτιστοι” ετοιμάζουν τα πλάνα για το νέο πρωτάθλημα που δεν θα έχει καμία σχέση, όσον αφορά το βαθμό δυσκολίας, με το αντίστοιχο του Πειραιά.

Μάλιστα στις 8 Ιουνίου ημέρα Σάββατο έχει προγραμματιστεί η αποχαιρετιστήρια γιορτή των ακαδημιών όπου παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η φιέστα του συλλόγου για την κατάκτηση του τίτλου.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα, στις 15/6 θα γίνει η Γενική Συνέλευση της ομάδας όπου θα εγκριθούν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ενώ θα διεξαχθούν και εκλογές.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Πρέκα που βρίσκεται στην προεδρία του συλλόγου

“Εμείς πετύχαμε έναν άθλο φέτος. Με την παρουσία μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά και στον τελικό του Κυπέλλου. Εκπροσωπούμε μια μεγάλη περιφέρεια γιατί δυστυχώς φέτος ο Πειραιάς έχει λίγες ομάδες στην Γ’ Εθνική. Μακάρι να ήμασταν περισσότεροι και να υπήρχε καλύτερο πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε να ευχαριστηθούμε τη χρονιά και να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Για να παραμείνεις στην κατηγορία θα πρέπει να πρωταγωνιστήσεις. Στόχος για εμάς αποτελεί οι αγώνες να γίνονται γιορτή και να υπάρχει καλή φιλοξενία. Δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα πυροτέχνημα. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια σαν σύλλογος, είτε αγωνιζόμενοι στην Γ’ Εθνική είτε οπουδήποτε”.