Connect with us

6ος Όμιλος

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού όπου έγινε αποτίμηση της διετίας και ο οικονομικός απολογισμός προς τα μέλη και εκδόθηκε ομόφωνα.

Από την Γενική Συνέλευση δεν προκύψει νέα διοίκηση αφού δεν έγινε εκλογική διαδικασία κάτι που αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα για να τρέξει ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Βασίλης Κωστόπουλος αφού πρώτα έκανε μια μίνι αναδρομή στην διετία αυτή συνέχισε με τον οικονομικό απολογισμό κάνοντας εκτενή αναφορά στα οικονομικά δεδομένα του σωματείου αλλά και στους άξονες τους οποίους η διοίκηση δούλεψε με στόχο την βιωσιμότητα του σωματείου.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού που ολοκληρώνει την θητεία της παραδίδει την ομάδα οικονομικά καθαρή έχοντας κάνει μεθοδική δουλειά σε όλα τα επί μέρους κομμάτια που καθιστούν το σωματείο άρτιο και οικονομικά υγιέστατο. Επίσης ο Βασίλης Κωστόπουλος ανέφερε πως η προθεσμία υποβολής του σωματείου για την ενίσχυση των 1.200 ευρώ έως και 1.500 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού λήγει την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Αμέσως μετά τον λόγο πήραν ο ταμίας του Παναρκαδικού Γιάννης Αγγελάκος αλλά και πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Δημήτρης Κωστόγιαννης τονίζοντας την αξιοπρέπεια που έβγαλε ο Παναρκαδικός εντός και εκτός γηπέδων καθιστόντας την ομάδα ως ένα παράδειγμα λειτουργίας ενός ποδοσφαιρικού σωματείου με τους ισοσκελισμένους οικονομικά αριθμούς.

Με πολύ δουλειά και με ένα άψογα μεθοδικά πλάνο πάνω στο οποίος βάδισε η διοίκηση έφερε και πάλι το ιστορικό σωματείο της Τρίπολης στον σωστό οικονομικά δρόμο με πλεόνασμα στα ταμεία του.

Ο Παναρκαδικός ετοιμάζεται να ανοίξει μια νέα σελίδα διοικητικά έχοντας ως παρακαταθήκη την εξαιρετική εικόνα που βρίσκεται αυτή την στιγμή το σωματείο και μένει να δούμε ποια θα είναι η νέα διοίκηση των πράσινων για τα επόμενα χρόνια.

arcadiaportal.gr