Connect with us

Γ Εθνική

Πραγματοποιήθηκε η ΓΣ του Αίαντα Σαλαμίνας

Published

on

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19-7-2020 η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στην Αίθουσα ΄΄ΔΗΜ. ΜΠΟΓΡΗ΄΄ του Δήμου Σαλαμίνας παρουσία Μελών & Φίλων της Ομάδας μας.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε αρχικά με την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ. όπου και εκλέχθηκαν ο κος Κωνσταντίνος Καραντής Πρόεδρος, και ο κος Αντώνιος Μπινιάρης Γραμματέας, και στην συνέχεια ακολούθησε ο Αγωνιστικός / Διοικητικός Απολογισμός αλλά και άλλων θεμάτων της Ημερήσιας Διατάξεως, και τέλος ακολούθησαν Αρχαιρεσίες προς ανάδειξη νέου Δ.Σ και Μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το Καταστατικό, και με συμμετοχή στην ψηφοφορία των Μελών που είχαν δικαίωμα να εκλέγουν τα όργανα του Συλλόγου. Μετά την λήξη της διαδικασίας και την καταμέτρηση των ψήφων, από την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Δικαστικό Αντιπρόσωπο κα Παρασκευή Μπεγνή, η Εφορευτική Επιτροπή ανακήρυξε ως Τακτικά και επιλαχόντα Μέλη του Δ.Σ. τους παρακάτω και σύμφωνα με τους σταυρούς προτίμησης που έλαβαν :

1. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

4. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΦΡΑΣ

5. ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ

6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ

7. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ

8. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΛΑΪΣΚΑΣ

9. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥ

10. ΜΙΧΑΗΛ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

11. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 1

3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΓΙΑΣ

14. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥ

15. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΒΑΣ

Επιλαχόντες 1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΛΛΑΣ 2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΛΜΑΤΑΝΗΣ 3. ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΒΙΔΗΣ Μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής εκλέχθηκαν : 1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΙΟΤΣΟΣ 2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ 3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΥΤΟΣ

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου το εκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Εβδομάδα, κατόπιν προσκλήσεως του πλειονοψηφήσαντος Συμβούλου Γρηγόριου Καπετανάκη, και θα συγκροτηθεί σε σώμα για την εκλογή Προέδρου, Γεν. Γραμματέα, Ταμία και υπολοίπων θέσεων του Δ.Σ.