Connect with us

stoplekto

Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ στον Αστέρα Εξαρχείων – Παραμένει ο Μηλιώνης

Published

on

Την Τρίτη 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Αστέρα Εξαρχείων  στην οποία έδωσαν το παρών αρκετοί φίλοι της ομάδας με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν οπως μπορεί ο καθένας τον ιστορικό σύλλογο τις πλατείας . Οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι κυρίως για την οργάνωση του πάντα πετυχημένου πάρτυ που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο ,μένει να διευκρινιστεί η ημερομηνία  μιας ρεμπέτικης βραδιας , επίσης ο Κος Παρασκευάς Μηλιώνης που είχε θέσει την παραίτηση του ( λόγο φόρτου εργασίας ) μετά απο πιέσεις όλων ( κανείς δεν την δέχτηκε)  παραμένει  ( καποια νέα μέλη θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες ) .

Επιτροπη μεταγραφών θα  είναι οι : Δημήτρης Μηλιώνης , Στάθης Ρουσέλης , Χρήστος Τάτσης .

Ηδη με τις τελευταίες προπονησεις και στα ματς του τουρνουά τις Κυψέλης δοκιμάστηκαν αρκετοί παίκτες και 4 απο αυτούς ειναι και θεωρούνται ήδη παίκτες του Αστέρα ( επιθετικος , αμυντικο χαφ και στοπερ, μπακ ) ,και συνεχίζετε η αναζήτηση ενος τερματοφύλακα , επιθετικου χαφ, αμυτνικου χαφ και ενος μπακ . Απο εκεί και πέρα θα υπαρξει και νέα συνεργασία με τον Παπάγο απο τον οποίο θα αποκτηθεί  ενα στόπερ και ενα επιθετικο χαφ .

Απο τους υπάρχοντες παίκτες θα επιστρέψουν στον Άτλα οι Μπαρδης και Μυκαι , ο Σδουκος θα μετακομίσει στον Κρόνο και αλλοι 3 θα μείνουν ελεύθεροι αφου ο προπονητήςκ. Ρουσέλης επιθυμει το ρόστερ να μην υπερβαίνει τους 25 ποδοσφαιριστές .

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply