Connect with us

slideshow

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου Πειραιά

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την 15.3.2013 σύσκεψη που κάλεσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά με θέμα τα μέτρα Ασφαλείας που απαιτούνται για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Πειραιά μεταξύ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ της 23.3.2013 στο γήπεδο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ».

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο « Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» και πήραν μέρος οι κάτωθι:

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά ο Ταξίαρχος κος Γ. Διαμαντόπουλος και ο συνεργάτης του Αστυνόμος Α’ κος Γ. Παγάνης, από την ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Β. Βασιλειάδης , ο Διευθυντής κος Π. Μπαντούνας, και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας κος Κ. Παναγόπουλος.

Από τον Εθνικό Πειραιά ο κος Π. Γκότσης.

Από την ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ο κος Σ. Φαναρίτης και ο κος Α. Βαίτσης.

Από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κος ΣΤ. Μπρατσόλης, ο Ταμίας κος ΒΑΣ. Βασιλόπουλος, ο Αναπληρωτής Ταμίας κος Κ. Χολέβας και ο Πρόεδρος Επιτροπής Παρατηρητών και Επιτροπής Πρόληψης Βίας και Ασφάλειας Γηπέδων κος Π.Λαπατάς.

Στη συνέχεια επίσης συμμετείχε και εκ μέρους του ΔΕΑΒ ο κος Ζήσης Μπέλος.

Στην συζήτηση έγινε εξετάστηκαν όσα χρειάζονται για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του Τελικού τόσο στην προσέλευση των ομάδων και των φιλάθλων τους όσο και την αποχώρηση τους .

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κος ΣΤ. Μπρατσόλης ευχαρίστησε άλλη μια φορά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Β. Μαρινάκη για την ευγενική διάθεση του γηπέδου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» ,ως και τον κ. Β. Βασιλειάδη και τους συνεργατες του για την άμεση συνεργασία τους σε ότι χρειάζεται για την διεξαγωγή-γιορτη του τελικού Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ της 23.3.2013.

Ο κος ΣΤ. Μπρατσόλης ευχαρίστησε επίσης τον Ταξίαρχο κο Γ. Διαμαντόπουλο για την αμέριστη βοήθεια και προσοχή του, στην διεξαγωγή των αγώνων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως και του προσεχούς τελικού.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ σε συνέχεια του συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ της 14.3.2013 που διεξήχθει και με την παρουσία των σωματείων-ζήτησε από τους φιναλίστ του Τελικού να συμβάλουν και να εργαστούν προς κάθε κατεύθυνση-ώστε ενωμένοι-να σεβαστούμε και να προστατεύουμε το «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ» με τέτοιο τρόπο ώστε « Να μπούμε και να βγούμε – όπως μπαίνουμε και βγαίνουμε στο σπίτι μας.»

Αναφορικά με την είσοδο και παρακολούθηση του Τελικού αγώνα Κυπέλλου Πειραιά ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ που γίνεται το Σαββάτο 23.3.2013 και ώρα 16.00 στο γηπ. Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει τα εξής :

Οι επίσημοι , οι εκπροσωποι των πειραϊκών σωματείων, οι διαιτητές, τα μέλη του Δ.Σ των δυο σωματείων (κάτοχοι προσκλήσεων VIP χρώματος χρυσαφί ως και οι έγγραφες προσκλήσεις της Ε.Π.Σ.Π) θα εισέλθουν από τη θύρα VIP (Α&Β) του γηπέδου.

Οι φίλαθλοι του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κάτοχοι προσκλήσεων και εισιτηρίων χρώματος μπλε θα εισέλθουν από τις θύρες 28,29&30.

Οι φίλαθλοι του σωματείου ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ κάτοχοι προσκλήσεων και εισιτηρίων χρώματος πρασίνου θα εισέλθουν από τις θύρες 33,34&35.

Οι Ακαδημίες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ως και οι μαθητές Γυμνασίων , Λυκείων Πειραιά θα εισέλθουν από τις θύρες 26-27.

Οι Ακαδημίες της ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ως και οι μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων Μοσχάτου θα εισέλθουν από τις θύρες 1-2.

Οι Ακαδημίες των σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα εισέλθουν από τις θύρες του γηπέδου 24-25.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν ώρα 14.30.

Για τη διάθεση εισιτηρίων στις θύρες 28,29 και 30 θα λειτουργήσει το ταμείο στη θύρα 25 και για τις θύρες 33,34 και35 το ταμείο στην θύρα VIP.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply