Connect with us

stoplekto

Πρεμιέρα με μεταγραφές στον Περαμαϊκό

Πήρε Διαμαντόπουλο και Αλευρομάγειρα Π.

Published

on

Ευχάριστες εκπλήξεις επιφύλαξε η πρώτη προπόνηση του Περαμαϊκού στους φιλάθλους της ομάδας, αφού συνοδεύτηκε με μεταγραφές.  Οι «πράσινοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους δυο πολύ χρήσιμα «εργαλεία» που αναμένεται να προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στην ομάδα. Πρόκειται για τον 22χρονο πολυσύνθετο αμυντικό Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Καστέλλα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στο Ρουφ, καθώς και τον 30χρονο αμυντικό Παύλο Αλευρομάγειρα. Ο τελευταίος ουσιαστικά γύρισε στο ποδοσφαιρικό «σπίτι» του, αφού υπήρξε μέλος της ομάδας και την τριετία 2008-2011 πριν μετακομίσει στο Νέο Ικόνιο κι εν συνεχεία στον Άρη Αμφιάλης, ενώ η αγάπη του για τον Περαμαϊκό είναι γνωστή και δεδομένη .

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται σειρά μεταγραφικών κινήσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Περαμαϊκού και ο  προπονητής Βασίλης Σπέρτος να έχει όλο το «οπλοστάσιο» στη διάθεση του.  Συνεργάτης του νεαρού τεχνικού θα είναι ο γυμναστής Νεκτάριος Τσίρμπας.

  • Σήμερα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων παμπαίδων και τζούνιορ του Περαμαϊκού με τον προπονητή Γιώργο Αδάμο στις 19.30 στα γραφεία του συλλόγου (Λεωφ. Δημοκρατίας 164, Αρμός). Οι προπονήσεις ξεκινούν την 1/9.