Connect with us

stoplekto

Πρεμιέρα στην football league με Ολυμπιακό Βόλου – Καβάλα..

Published

on

Το πρωτάθλημα της Football League στο οποίο θα συμμετάσχουν 21 ομάδες και θα προβιβαστούν οι τέσσερις αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Σημαντικά παιχνίδια έβγαλε η κληρωτίδα στην 1η αγωνιστική με το Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα να ξεχωρίζει.

Μετά την απόφαση της Superleague για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η κλήρωση για την δεύτερη εθνική κατηγορία.

 

Στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχουν 21 ομάδες και στο τέλος του θα προβιβαστούν τέσσερις στην Σούπερ Λίγκα, ενώ από αυτή θα υποβιβαστούν δύο.

 

Οι πρώτες τρεις της βαθμολογίας στην Football League θα ανέβουν απευθείας, ενώ η τέταρτη θα κερδίσει την άνοδο μέσα από την διαδικασία των πλέι οφ. Σε αυτά θα συμμετέχουν, ο τέταρτος, ο πέμπτος, ο έκτος και ο έβδομος της βαθμολογίας. Παράλληλα στην Football League 2 θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

 

Τέλος, υπήρξε και… ειδική απόφαση-παράθυρο για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή να αποκτήσουν Έλληνες παίκτες μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

 

Ολ. Βόλου – Καβάλα

Πανσερραϊκός-Λάρισα

Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου

Αναγέννηση Επανομής-Φωκικός

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βύζας Μεγάρων

Πιερικός-Παναχαϊκή

Δόξα Δράμας-Καλλιθέα

Ηρακλης-Εθνικός Γαζώρου

Παναιτωλικός-Καλλονή

Ρεπό: Εργοτέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply