Connect with us

stoplekto

Πρεμιέρα στις 19/8 ο Αστέρας Κερατσινίου- Τα φιλικά της ομάδας

Published

on

με αισιοδοξία και μεγάλο ενθουσιασμό έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ο Αστέρας Κερατσινίου, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο σύλλογος θα αγωνιστεί μετά από πολλές δεκαετίες στην Α’ κατηγορία, ένα πρωτάθλημα διαφορετικό και σίγουρα υψηλότερων απαιτήσεων.

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Αστέρα ορίστηκε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 18.45 στο γήπεδο της Χαραυγής. Θα γίνει η παράδοση του νέου αθλητικού υλικού, ενώ θα  υπάρξει ομιλία από την διοίκηση καθώς και από τον νέο προπονητή τής ομάδας κ Φώτη Βολονάκη και το προπονητικό τιμ.

Ήδη ο Αστέρας έχει αρχίσει να “χτίζεται”, καθώς έχουν αποκτηθεί οι Λύγκος, Νικολακάκος και Παναγιωτόπουλος, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις. Ακόμα στο σύλλογο έχουν ανανεώσει οι Γουσγουνέλης, Ντραγκότι, Δεσύλλας, Ρηνιώτης, Μαργαντίνης και Άλη.

 Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τα φιλικά που δα δώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας:

24/8 εντός με ΑΟΑΔ ώρα έναρξης 20:00

31/8 εντός με Αγ.Δημητριο(Μπραχάμι) ώρα έναρξης 20:00

8/9 εκτός με Πυρρίχιο Ασπροπύργου ώρα έναρξης 19:00

14/9 εκτός με Αμπελακιακό(Σαλαμίνα)ώρα έναρξης 17:30

18/9 εκτός με Θύελλα Μοσχάτου ώρα έναρξης 19:30

21/9 ή 22/9 το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας ΚΥΠΕΛΛΟ.

Αναφορικά με τις ακαδημίες ο Αστέρας δίνει μεγάλη προτεραιότητα, λόγω και της συμμετοχής του συλλόγου στην Α’ Κατηγορία. Υπεύθυνος έχει αναλάβει επίσης εκεί ο προπονητής Φώτης Βολονάκης με τους συνεργάτες του. Τέλος σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμα και τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.