Connect with us

stoplekto

Πρεμιέρα το Κύπελλο της ΕΠΣΔΑ- Τα φώτα σήμερα στο… “Γ. Ρουμελιώτης”

Published

on

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τη Δυτική Αττική ξεκινάει και επίσημα στην Ελευσίνα. Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο “Γ. Ρουμελιώτης” στις 16.00, ανοίγει η αυλαία του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από όλες τις απόψεις. Πανελευσινιακός και Απόλλων Ποντίων ρίχνονται στη μάχη της πρώτης φάσης του θεσμού, δύο ομάδες που φέτος έχουν όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσουν.

Σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά και οι δυο ομάδες θα είναι φιλοξενούμενες, ο τυπικά γηπεδούχος Πανελευσινιακός(γίνονται έργα στο γήπεδό του) βασισμένος στον περσινό πετυχημένο κορμό, τον οποίο ενίσχυσε με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, θα επιδιώξει φέτος να φτάσει στην κορυφή. Η ομάδα του Γιάννη Ρόκα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με μόνη ανησυχία την κατάσταση που θα παρουσιάσουν οι παίκτες του τη δεδομένη χρονική στιγμή, λόγω της επίπονης προετοιμασίας των τελευταίων εβδομάδων.

Από την άλλη μεριά οι Πόντιοι του Μάκη Παπαδόπουλου, επίσης ενισχυμένοι,  φέτος έχουν ανεβάσει τον πήχη, καθώς έχουν φτιάξει ένα δυνατό σύνολο ικανό να κοντράρει τους θεωρητικά πάντα μεγάλους. Μοναδικές απουσίες του Απόλλωνα οι Παπαδόπουλος Γιώργος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά και ο  Σωπιάδης Θ., ο οποίος έχει αργήσει να μπει στο στάδιο της προετοιμασίας και είναι ανέτοιμος.

Tον σπουδαίο αυτό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Φώτης Ντάουλας, με βοηθούς την Κουρομπύλια Χ. και Δημόπουλο Μ.. Παρατηρητής της συνάντησης θα είναι ο Στέλιος Τσακαλίδης.