Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Προαναγγελία των σημερινών αγώνων στην ΕΠΣΑ

Published

on

Η προαναγγελία για τους αγώνες του Σαββάτου έφτασε στο πιάτο σας και εδώ θα δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες. Σέντρα θα έχουμε, παντού, στις 3:00 μ.μ. Για την πρώτη κατηγορία της Αθήνας θα διεξαχθούν, σήμερα (21/11), επτά αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, δύο για τον πρώτο όμιλο και πέντε για τον δεύτερο. Επίσης, στην Β’ και την Γ’ ΕΠΣΑ θα διεξαχθούν από 10 αγώνες.

1ος Όμιλος (Α): Κρίσιμο παιχνίδι στο Ρουφ ανάμεσα στην ‘Αούστρια’ και τον Ολυμπιακό Λιοσίων με φόντο την παραμονή. Μονόδρομος η νίκη και για τους δύο, κυρίως για τους ‘ερυθρόλευκους’. Στο άλλο παιχνίδι, η φορμαρισμένη Αγία Παρασκευή φιλοξενείται στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου από τον Άφοβο.

2ος Όμιλος (Α): Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για ακόμη ένα Σάββατο στον συγκεκριμένο όμιλο. Ξεχωρίζει το ντέρμπι των δυτικών προαστίων στον Ήφαιστο ανάμεσα σε ΑΟ Περιστερίου και ΑΟ Χαϊδαρίου. Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι στον Χολαργό ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ηλιούπολη, όπου και οι δύο θέλουν επιστροφή στις νίκες. Στην Πεύκη έχουμε σύγκρουση για την παραμονή μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Διάνα Ηλιούπολης, ενώ στο Καματερό οι ‘νερατζούρι’ έρχονται με φόρα από το Κύπελλο και υποδέχονται τον σταθερά τρίτο Ήφαιστο Περιστερίου. Τέλος, στην Ηλιούπολη ο Φωστήρας και η Νέα Ιωνία αναμένεται να προσφέρουν συγκινήσεις στοχεύοντας μόνο το τρίποντο.

1ος Όμιλος (Β): Μόνο δύο αγώνες στον πρώτο όμιλο για τα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Ξεκίνημα από το Γαλάτσι, όπου η Πέρα Κλουμπ υποδέχεται την Κοψαχείλα αναζητώντας εναγωνίως βαθμούς για να ξεκολλήσει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Στους Αγίους Αναργύρους, η Ελπίδα φιλοξενεί την ουραγό Ανθούπολη θέλοντας να δώσει συνέχεια στην ‘τριάρα’ με τους Αμπελόκηπους.

2ος Όμιλος (Β): Επίσης, δύο αναμετρήσεις και μάλιστα σημαντικές για τον δεύτερο όμιλο. Στο Χαλάνδρι, ο Παπάγος πάει μόνο για την νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Παράδεισο Αμαρουσίου, αλλιώς θα μαζευτούν σύννεφα στο ‘Στρατηγείο’. Από την άλλη πλευρά, ο Άτταλος δείχνει πολύ καλά στοιχεία και ο Κρόνος Αθηνών θα έχει δύσκολο έργο στην προσπάθεια του για θετικό αποτέλεσμα στις Κάτω Αχαρνές. Διαφορετικά θα έχει μπελάδες…

3ος Όμιλος (Β): Πλούσιο είναι το πρόγραμμα στον τελευταίο όμιλο της κατηγορίας. Ξεχωρίζουν οι κομβικές αναμετρήσεις, Παλαιό Φάληρο – Ερμής Ηρακλείου και Αλσούπολη – Λαύρα Αργυρούπολης. Αμφότερες θα κυνηγήσουν μονάχα την νίκη, ώστε να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να αποδείξουν ότι αδικούνται από την μέχρι τώρα πορεία τους. Επικίνδυνη έξοδος για τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό στα Βριλήσσια, ενώ η δεύτερη Ελευθερούπολη πάει στην Αργυρούπολη για το διπλό επί του ξεριζωμένου Εθνικού Αστέρα. Τέλος, προβάδισμα για τον Αστέρα στου Ζωγράφου απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ενώ πολλά βλέμματα συγκεντρώνει στο Κάτω Χαλάνδρι η αναμέτρηση Απόλλων-Γκυζιακός με φόντο την εξάδα.

1ος Όμιλος (Γ): Επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες για τον Κεραυνό Πετρούπολης που φιλοξενείται στο ΔΑΚ Αιγάλεω από τον τοπικό Διαγόρα σε ένα καλό τεστ ενόψει της συνέχειας. Στην έτερη αναμέτρηση, η ΑΕ Περιστερίου θέλει να επιστρέψει στις νίκες στον Υμηττό κόντρα στον ντεφορμέ Προμηθέα.

2ος Όμιλος (Γ): Τρεις αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί, σήμερα, στον όμιλο. Αρχικά, η Κηπούπολη υποδέχεται την Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης για το τρίποντο-κορυφής. Έπειτα, στο Νήαρ Ηστ ο Πανιώνιος Καισαριανής υποδέχεται τον Απόλλωνα Περιστερίου για να ρεφάρει και στην Γλυφάδα η τοπική ΑΕ περιμένει τον  ουραγό ΑΟ Κωφών.

3ος Όμιλος (Γ): Εύκολη λεία αναμένεται να αποτελέσει η Νίκη Αλίμου για τον ΑΟ Ιλίου στο Ίλιον. Η βαθμολογική διαφορά είναι μεγάλη και οι στόχοι διαφορετικοί για τον καθένα. Μάλιστα, αυτό θα είναι το μοναδικό παιχνίδι στο Σαββατιάτικο πρόγραμμα.

4ος Όμιλος (Γ): Για την νίκη πάει η Αθηναΐδα εντός έδρας κόντρα στον ουραγό Φοίνικα Καλλιθέας στην μία από τις δύο Σαββατιάτικες αναμετρήσεις. Πιο χαμηλά, οι Λέοντες Αθηνών υποδέχονται τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω σε μια αδιάφορη αναμέτρηση.