Connect with us

stoplekto

Προβάδισμα για το Χαλάνδρι, στο χέρι του Καματερού

Published

on

Στο Χαλάνδρι και το γήπεδο ‘Νίκος Πέρκιζας’ η τοπική Ένωση επικράτησε 2-1 του Καματερού σε ένα απολαυστικό παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα έχοντας πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πατσιαβούρα. Η ρεβάνς θα γίνει στο Καματερό, η ημερομηνία είναι άγνωστη, το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει και όλα παραμένουν ανοιχτά. Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία 300 φιλάθλων – κι από τα δύο σωματεία – που γέμισε ασφυκτικά την εξέδρα, ενώ μερικοί βρισκόντουσαν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ, αφού μόλις στο 2′ ο Μπιζάς έκανε γύρισμα από τα αριστερά, η άμυνα δεν απομάκρυνε σωστά και ο Πατσιαβούρας βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με πλασέ. Παρά το σοκ οι ‘νερατζούρι’ ισορρόπησαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν κάπως.. ανορθόδοξα. Από το 20′ και έπειτα το παιχνίδι έγινε σκληρό, ενώ τα μαρκαρίσματα ήταν αρκετά. Οι ‘πράσινοι’ πίεζαν κερδίζοντας κατοχές και στο 35′ ο Μπιζάς τροφοδότησε άψογα τον Πατσιαβούρα για να γράψει το 2-0 πλασάροντας κάτω από τα πόδια τον Ανδριόλα. Με την σέντρα, το συγκρότημα του Κώστα Ποζαπαλίδη αφυπνίστηκε, σχετικά, και στο 38′ είδαν τον Φάνη Κατσιούλη να σταματάει την κεφαλιά του Λέκκα και το σουτ του Παναγιωτόπουλου. Η μεγαλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 41′ από τον Λέκκα, ο οποίος είδε, ξανά, τον Κατσιούλη να αποκρούει δύσκολα την κεφαλιά του πάνω στην γραμμή ύστερα από κόρνερ. Έτσι, το πρώτο μέρος έκλεισε μόνο στο 2-0.

Στον δεύτερο μισό, ο τεχνικός των ‘νερατζούρι’ πέρασε ως αλλαγή τους Σπυρόπουλο και Κοντόσταυλο αλλάζοντας άρδην την εικόνα του ματς. Η πίεση μεταφέρθηκε στα αντίπαλα καρέ και στο 56′ ο Κοντόσταυλος με όμορφη ενέργεια απέφυγε τον Θανόπουλο, έβγαλε την σέντρα για το κεφάλι του Αθανασόπουλου που σημάδεψε το δοκάρι, αλλά η μπάλα στην επαναφορά βρήκε το κεφάλι του έμπειρου πορτιέρο των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Παρ’όλα αυτά, ο Πατσιαβούρας ήταν ‘καυτός’ και στο 62′ παραλίγο να γράψει το 3-1 σε κενή εστία, όμως ο Τσιριγώτης διόρθωσε την λάθος έξοδο του Ανδριόλα γλιτώνοντας τα χειρότερα. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Σπυρόπουλος στο 71′ και ο Βασιλείου στο 76′ δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Δήμου Τσιμιλιώτη να παίρνουν το πρώτο παιχνίδι, έστω κι αν έπεσε η απόδοση τους μετά το πρώτο καλό τους ημίχρονο.

Διαιτητές: Παπαπέτρου Α., Σαμοΐλης Δ., Φωτόπουλος Α.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λειβαρτζινός, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Τσίτσαρης, Γούλας Ι. (50′ Κατσιούλης Α.), Πατσιαβούρας, Μπιζάς (85′ Λουκάς), Σκούμας (59′ Καγιώργης).

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Μποζάς (46′ Σπυρόπουλος), Μπούγιας, Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (46′ Κοντόσταυλος), Μανάρας, Αθανασόπουλος, Βασιλείου (90′ Αναστασιάδης), Λέκκας.