Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Προβάδισμα πρόκρισης η Νέα Ιωνία, 1-0 τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Πιό ουσιαστική η Νέα Ιωνία επικράτησε με 1-0 επί της Διάνας Ηλιούπολης και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τείκό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 3′ όταν ο Αντωνόπουλος σέντραρε και ο Ταβλαρες έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 10′ όταν ο Ταβάρες γύρισε τη μπάλα από αριστερά, ο Βεζυρτζόγλου από κοντά δεν βρήκε τη μπάλα αλλά ο Αντωνόπουλος που ακολουθούσε τη φάση με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 26′ το μακρινό σουτ του Τζαμάι έδιωξε δύσκολα ο Μάρκου, ενώ στο 36′ ο Αντωνόπουλος βρήκε τον Μαρίνου το σουτ του οποίου κόντραρε σε αμυντικό. Η πρώτη καλή στιγμή για τη Διάνα ήρθε στο 38′ με τον Καζάκο από καλή θέση να μην βρίσκει τη μπάλα, ενώ στο 45+2′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Μπαλασάκης έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης, ο Ποντικάκος τσίμπησε τη μπάλα στέλνοντας την προς το τέρμα, με τον γκολκίπερ της Νέας Ιωνίας να διορθώνει την τελευταία στιγμή το δικό του λάθος και να στέλνει την τελευταία στιγμή τη μπάλα κόρνερ.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και είχαν δύο καλές στιγμές στο 50′ με τον Ζώη να πιάνει την κεφαλιά και τον Μπαλασάκη να αποκρούει, ενώ στο 55′ ο Γιαννουλάκης έπιασε νέα κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ. Μετά το 70′ οι γηπεδούχοι ξαναπήραν τα ηνία, και στο 87′ έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Πλατέλλας με καταπληκτική σέντρα βρήκε τον Βεζυρτζόγλου, που με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΝΕΑ ΙΩΝΊΑ: Μπαλασάκης, Σταύρου, Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης, Τζαμάι, Αντωνόπουλος (62′ Φερναντίνιο), Πατσατζόγλου (54′ Κωνσταντίνου), Βεζυρτζόγλου, Μαρίνου (62′ Πλατέλλας), Ταβάρες (73′ Ραυτόπουλος).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ: Μάρκου, Πανίδης, Γιαννουλάκης (89′ Μαλάι), Νίκολι, Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ., Κατσιάνης, Ποντικάκος, Ζώης (84′ Κουσάνας), Κωνσταντινίδης.

ΦΩΤΟ: Sportifico