Connect with us

slideshow

Προβάδισμα τίτλου ο Άτταλος Νέας Περάμου – “Χ” στον Ακράτητο (φωτο)

1-1 το ντέρμπι κορυφής

Published

on

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το ντέρμπι Ακράτητου – Άτταλου Ν.Περάμου στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στην ΕΠΣΔΑ με τις δύο ομάδες να οδηγούν πρώτες και αήττητες την κούρσα του πρωταθλήματος.

Παρουσία 500 θεατών οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι διατηρόντας μια άκαρπη υπεροχή και είχαν την πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Παπακωνσταντίνου στο 32’ αλλά το σουτ του Βασιλείου έφυγε άουτ.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου και στο 34’ απείλησαν με τον Καραμπλάκα το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Σαββόπουλος.

Στο 45’  έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Δουληγέρη να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι μόνος με τον τερματοφύλακα του Ακρατήτου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η ομάδα του Χάρη Κουστέρη μπήκε μπροστά στο σκορ στο 65′ με κεραυνό του Τζαφέρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής , που δεν άφησε περιθώρια στον Σαβόπουλο να αντιδράσει κάνοντας το 0-1, αφιερώνοντας το τέρμα στο πατέρα του και πρόεδρο των φιλοξενούμενων Β.Τζαφέρη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Στρατάκης σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Ακρατήτου με απευθείας κτύπημα φάουλ και στο 71’ ο Δουληγέρης έχει κακό τελείωμα σε οργανωμένη επίθεση . Από αυτό το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα έδωσαν γήπεδο στους αντιπάλους τους που βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση. Στο 73’ ο Τσεκάι σημαδεύει το δοκάρι του Παπακωσταντίνου και ένα λεπτό αργότερα στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ μέσα από την περιοχή και χάνει την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Την ίδια τύχη είχε και η γυριστή κεφαλιά του Μαύρου στο 83’.

Στο 88’ ο Βασιλείου δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή ο ρέφερι Βάτσιος έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος πραγματοποιώντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις( 91′) αποβλήθηκε ο Καλαϊτζίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου με βοηθούς τους Κασσαβέτη Π. και Κρετσίμο Γ.

 

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Σαββόπουλος, Ζαχαρόπουλος(77’Πουλής) ,Σχίζας , Παρασίδης, Τσαλερίδης, Κοντιζάς, Γκότση, Τσιγκόπουλος(68’ Τσεκάι), Λούπας, Βασιλείου, Μαύρος

ΑΤΤΑΛΟΣ: Παπακωνσταντίνου, Τζαφέρης, Πέγκος , Στεφανής, Καλαϊτζίδης, Μαζιώτης, Κουσίδης, ., Καραμπλάκας, Μονέ(92’ Τζελάϊ), Στρατάκης , Δουληγέρης(86’ Μπαμπάνης).

Χ.Ντάρδας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply