Connect with us

Γ Εθνική

Προβάρει τον τίτλο ο Πανιώνιος, 1-0 εκτός τον Ηλυσιακό

Published

on

Με ένα σπουδαίο διπλό έφυγε από το Ζωγράφου ο Ιστορικός, που επικράτησε με 1-0 του Ηλυσιακού, για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Χρυσός σκόρερ ο Αρναρέλλης στο 22′. Στο +10 από τον δεύτερο Εθνικό!

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη κατάφερε και πήρε τη νίκη απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα ήταν και αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα στην έδρα του.

Μάλιστα, μετά την εντός έδρας ήττα του Εθνικού από τον Αλμυρό οι κυανέρυθροι πλέον βρίσκονται στο +10 από την ομάδα του Πειραιά, με την άνοδο να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Ο Ιστορικός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερος από τον Ηλυσιακό και κατάφερε να σκοράρει στο 22ο λεπτό με τον Αρναρέλλη, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, με τον Ηλυσιακό να απειλεί για πρώτο φορά στο ματς στο 69, με το σουτ του Κασιανού να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 0-1 έμεινε έως το φινάλε, με τους παίκτες του Πανιωνίου να πανηγυρίζουν στο φινάλε με τους περίπου 400 φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο Ζωγράφου.

Πλέον ο Πανιώνιος βρίσκεται στην κορυφή με 59 βαθμούς, με τον Εθνικό να μένει στους 49.

Διαιτητές: Ζέστας, Κουρκουνασιός-Σηφάκης (Πειραιώς)

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Τσέργας, Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Κράσι (27′ λ.τρ. Καλός), Μακρίδης (60′ Γιαννόπουλος), Λέκκας (72′ Καραγιάννης)

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Παυλάκης, Καλύβας, Ζούλιας, Μπρέγκου, Αρναρέλλης, Πότσι, Γεμιστός (84′ Ιγνατίδης), Γροντής (77′ Στούπης), Μπουρλάκης (68′ Καλάγια).

 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

 

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr