Connect with us

6ος Όμιλος

Προβατίδης: “Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου ο Διαγόρας-Τιμητικό το γεγονός ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα”

Published

on

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε την Κυριακή είχε θετικό πρόσημο για την ομάδα του Διαγόρα.

Το γεγονός οτι οι νησιώτες διαθέτουν την καλύτερη άμυνα σε ολόκληρη τη Γ’ Εθνική αποτελεί το καλύτερο… παράσημο κυρίως για τους ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν να αγωνιστούν στην γραμμή της οπισθοφυλακής.

Ο αρχηγός του “Γηραίου”, Στάθης Προβατίδης, ασφαλώς ήταν από τους MVP της ιστορικής ομάδας και η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του για να μας μεταφέρει τα συμπεράσματα από τη φετινή σεζόν λέγοντας: “Στόχος μας αποτελούσε να ξεκινήσουμε και να θέσουμε τη γρήγορη παραμονή ως βασική προτεραιότητα. Το πετύχαμε αυτό σχετικά γρήγορα αν και πιστεύω ότι οι στόχοι του Διαγόρα σε αυτή την κατηγορία πρέπει να είναι υψηλότεροι. Άλλωστε το γεγονός ότι υπάρχει μια διοίκηση που σου παρέχει τα πάντα σίγουρα πρέπει να σε κάνει να θέτεις υψηλότερους στόχους.

Ο πρόεδρος είναι πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει και αυτό είναι σημαντικό στις ημέρες μας, εφόσον ξέρεις ότι η ομάδα που δουλεύεις διοικητικά έχει μια σταθερότητα”.

Ερωτηθεις να σχολιάσει το το γεγονός ότι ο Διαγόρας είχε την καλύτερη άμυνα υποστήριξε: “Είναι τιμητικό διότι δουλέψαμε σωστά όλοι. Σε μια ομάδα όμως άμυνα κάνεις από την επίθεση, οπότε, σε αυτό το στατιστικό έπαιξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές ρόλο και όχι μόνο τα πρόσωπα που αγωνιζόμαστε στην αμυντική γραμμή”.

Σε ερώτηση εάν επιθυμεί να παραμείνει στο “Γηραιό” τη νέα σεζόν, ο “΄Πρόβα” είπε: “Είναι πολύ νωρίς για να σας απαντήσω κάτι τέτοιο. Ο Διαγόρας αποτελεί κάτι ξεχωριστό για εμένα και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Παίζουν πολλά ρόλο αφού η οικογένεια μου μένει στην Αθήνα και είναι τα πράγματα λίγο δύσκολα. Θα δούμε όμως”.