Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Προβλήματα στον ιστορικό Βύζαντα – Επαναληπτική ΓΣ με σκοπό να βρεθεί λύση

Published

on

Έκκληση στην Δημοτική αρχή της πόλης κάνει το ΔΣ του Βύζαντα Μεγάρων να βοηθήσει τον σύλλογο στα  οικονομικά προβλήματα που  προέκυψαν μετά και την συμμέτοχή της ιστορικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Σχετικά με την απουσία του φίλαθλου κόσμου στην προχθεσινή γενική συνέλευση, στην οποία δεν υπήρξε απαρτία, με αποτέλεσμα να οριστεί επαναληπτική γενική συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουλίου, το ΔΣ καλεί τα μέλη του Βύζαντα να δώσουν το παρόν και να γίνει  προσπάθεια έτσι ώστε ο σύλλογος να πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα κανονικά.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί ενημερώνει τους φίλους της ομάδας.

Άκαρπη ήταν η πρώτη προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Βύζαντα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2023 στο «Στρατουδάκειο».

Στην συνέλευση  μπορεί να μην προέκυψε απαρτία, όμως όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να αναζητήσουν μέσα από συζήτηση με τα στελέχη της διοίκησης και ιδιαίτερα με την πρόεδρο κ. Γιάννα Ρήγα και τον αντιπρόεδρο κ. Τάσο Σάλτα, τους λόγους για τους οποίους τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης δεν συνεχίζουν στην ομάδα.

 

Η βασική αιτία σχετίζεται με την απόφαση του ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ να αλλάξει οικονομική πολιτική, αλλά και με το ότι ιδιαίτερα στην Γ’ Εθνική, δεν υπήρχε οικονομική στήριξη από τους φιλάθλους.  

Αυτό το απέδειξε με στοιχεία ο αντιπρόεδρος κ. Τάσος Σάλτας, κάνοντας γνωστό πως σε 13 εντός έδρας κόπηκαν μόλις 1100 εισιτήρια ενώ διατέθηκαν μόνο 100 εισιτήρια διαρκείας!

 

Απαίτηση των φιλάθλων που ήταν παρόντες στην συνέλευση, ήταν πριν την διενέργεια της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης, να γίνει επαφή με τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, προκειμένου να εξαντληθούν όλες οι περιπτώσεις για να βρεθεί η κατάλληλη λύση ώστε να μην οδηγηθεί η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.

 

Αξιοσημείωτο είναι πως ενδιαφέρον για τις διοικητικές εξελίξεις στον Βύζαντα έδειξαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ Σπύρος Κορώσης (που παρευρέθηκε στο τελευταίο πριν την γενική συνέλευση Δ.Σ.) και Παναγιώτης Μαργέτης ο οποίος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Στέλιο Φρυγανά ήταν παρόντες στην γενική συνέλευση.

 

Η επαναληπτική γενική συνέλευση του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 18:30 στο «Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο».