Connect with us

stoplekto

Προγραμματισμός στην Αρμενική

Published

on

Πολύ καλή δουλειά γίνεται φέτος στην Αρμενική με σκοπό την εδραίωση της ομάδας στην Α’ Κατηγορία στην οποία επέστρεψε μετά από 40 χρόνια.

Ο τεχνικός Βαγγέλης Κώτος με τους συνεργάτες του  έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό  και αισιοδοξούν ότι  αποδώσει καρπούς . Χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:
Με τους συνεργάτες μου Γιώργο Καφούρο και Μάκη Κέμο έχουμε πρόγραμμα, έχουμε στόχους, έχουμε όραμα και αυτό θα εφαρμόσουμε χωρίς να μπορεί να μας επηρεάσει κανείς.(‘Αλλωστε αυτή ήταν και η συμφωνία μας με την διοίκηση ώστε να αναλαβούμε την Αρμενική).

Η ομάδα μετά την περσινή επιτυχία να βγει πρωταθλήτρια θα αγωνίζεται φέτος μετά από 40 χρόνια στην α’ κατηγορία. Τα δεδομένα πλέον όμως είναι πολύ διαφορετικά αφού από το περσινό ρόστερ έμειναν μόλις πέντε παιδιά. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας ήρθαν φέτος και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα βασιζόμενη σε νέα παιδιά και να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Πάμε να χτίσουμε μία νέα ομάδα. Ως επί το πλείστον πρόκειται για νέα παιδιά, με κίνητρο να κάνουν κάτι στο ποδόσφαιρο. Αυτό το κίνητρο τους το δίνει η Αρμενική».

Η φιλοσοφία μου και των συνεργατών μου εδώ και χρόνια δεν αλλάζει,αυτή θα περάσουμε και στην ομάδα. Δεν κάνεις ομάδα παίρνοντας μόνο φίρμες. Η ομάδα είναι ένα σύνολο που ξέρει να μάχεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από τον πιο μικρό ηλικιακά ποδοσφαιριστή μας, μέχρι και τον πιο μεγάλο, θα πρέπει να έχουμε σαν οδηγό, την ομαδικότητα, τον σεβασμό προς όλους και την αγωνιστική πειθαρχεία που θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.
Η αρχή θα είναι πολύ δύσκολη και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ανταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.