Connect with us

stoplekto

Προελαύνει η Ελευθερούπολη, 2-1 στο Χολαργό

Published

on

Τη τρίτη διαδοχική νίκη πανηγύρισε η Ελευθερούπολη που επικράτησε 2-1 του τοπικού Άρη στο «Χολαργού Β’». Το συγκρότημα του Γαληνού Νικολαΐδη δυσκολεύτηκε σε μερικά σημεία, όμως πήρε το τρίποντο για να πιάσει στη τρίτη θέση τον Αστέρα Ζωγράφου με 35 βαθμούς. Παράλληλα, μείωσε στον πόντο τη διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα και στους έξι από την κορυφή.

Όσο για την μαχητική ομάδα του Χολαργού, αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2017 ύστερα από πέντε παιχνίδια. Αριθμεί 19 πόντους στην ενδέκατη θέση και απέχει πέντε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε ο Χαλάς στο 10’ με εξαιρετικό σουτ, φτάνοντας το οκτώ τέρματα στο πρωτάθλημα. Στο 25’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (αμφισβητήθηκε) του Τσίρου, όμως ο Αχμέτ με κεφαλιά λύτρωσε τους «κιτρινόμαυρους» που είδαν στο 88’ τον Αγγελακόπουλο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επίσης, διαμαρτυρήθηκαν στο 68’ για δεύτερη κίτρινη στον γκολκίπερ Μαρκαντωνάκη, καθώς ακούμπησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής. Τέλος, ο Καραβοκύρης έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι παρότι ο άσος των «κιτρίνων» ήταν… φάτσα με την ισοφάριση!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαλδαίος Ι., Λιαμπότης Μ., Χρυσάφης Χ.

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Γιάννης Χερίδης): Μαρκαντωνάκης, Μιχαηλίδης, Παναγόπουλος (72’ Κρινής Φ.Β.), Τσίρος, Καραβοκύρης, Κίτσος (75’ Πηχιών), Παπακώστας, Μπαλαχτσής, Κρινής Ι., Χριστόπουλος, Κωνσταντινίδης (65’ Δημητρούκας).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γαληνός Νικολαΐδης): Μολφέσης, Αγγελακόπουλος, Δαυΐδ, Φατούρος, Βλάχος, Τσούκας (70’ Καρυπίδης), Αχμέτ, Τσουτσουδάκης, Χαλάς (83’ Σκέμπι), Γουδέλης, Ζαχαρόπουλος (46’ Δρυμωνίτης Θ.).