Connect with us

Uncategorized

Προελαύνει ο Αχαρναϊκός

4-0 μέσα στα Σπάτα τον Αήττητο

Published

on

Την ιδιαίτερη ανοδική του πορεία πιστοποίησε στα Σπάτα ο Αχαρναίκός, ο οποίος ”χτυπώντας” σε καίρια σημεία κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από τα Σπάτα, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 του Αήττητου. Με αυτή τη νίκη η ομάδα από το Μενίδι βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 15 βαθμούς. Στο α’ μέρος το συγκρότημα του Φώτη Θανέλλα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15′ με το Λαναρά. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι ”πράσινο”ι έκαναν δυο τα τέρματα τους, με φάουλ του Χριστόπουλου. Στο β’ μέρος ο Αχαρναϊκός αναλώθηκε σε κατοχή μπάλας, ψάχνοντας συγχρόνως την ευκαιρία που θα του παρουσιαζόταν, προκειμένου να ”σφραγίσει” τη νίκη. Έτσι κι έγινε αφού ο Κοκόλης με δυο προσωπικά τέρματα στο 80′ και 90′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Διαιτητής ήταν ο Κουκούλας (ΣΔ Μακεδονίας)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κουβαράκης, Μπερέτας, Μαρινάκης, Μπλιάμπλιας, Μανουσάκης, Τούντας (60′ Καδίτης), Μπαμπούνης (75′ Κολάγκι), Τσιαβάκος, Λάππας (70′ Παπαδόπουλος), Παπαδάς, Ανδρεαδάκης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μανάλης, Μαγγίνας, Μωϋσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκκόλης, Χριστόπουλος, Ζούμας ( 40′ λ.τρ. Δημάκης), Νταβαρίνος (85΄ Δήμας), Λαναράς (85′ Γκίκας).

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply