Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Προετοιμάζεται ενόψει μπαράζ ο Ατρόμητος Πειραιά

Published

on

Σε ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει πλέον ο Ατρόμητος Πειραιά ενόψει των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική. Η πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου Ομίλου της Α’ Πειραιά θα αντιμετωπίσει στο Ρέντη τον πρωταθλητή Ρεθύμνου( Ερμής Ζωνιανών), τον πρωταθλητή Ηρακλείου ( ΠΟ Ατσαλένιου ) και την δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Αθήνας που θα είναι μια εκ των Χαϊδαρίου και Ηλυσιακού που αγωνίζονται την Κυριακή στο Χαϊδάρι. Σε αυτό τον Όμιλο “απούσα” είναι η ομάδα από το Νομό Λασιθίου, που φέτος δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα, λόγω κωλύματος των σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ ερωτηματικό απομένει ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΔΑ, όπου αν επιβεβαιωθούν οι φήμες για παράταση, θα παίξει σίγουρα εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική με έναν εκ των Απόλλωνα Ποντίων ή Ασπρόπυργο.

Ο διακεκριμένος προπονητής των Καμινιωτών Βασίλης Σπάθας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς επιστρέφει μετά από καιρό ο τιμωρημένος Συράκος, καθώς και ο τραυματίας από το ντέρμπι με τον ΑΟ Καραβά Μαυρίδης. Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και ο Κενδριστάκης, μετά τον ελαφρύ τραυματισμό που είχε.

Αύριο(6/5) στις 17.00 στο γήπεδο του Ρέντη “Στ. Μελισσουργός” ο Ατρόμητος θα δώσει δυνατό φιλικό με τον πρωταθλητή του άλλου Ομίλου στην Α’ Κατηγορία Περαμαϊκό, ενώ μέχρι την έναρξη των μπαράζ, αναμένεται να παίξει τουλάχιστον τρεις ακόμα δυνατές φιλικές αναμετρήσεις, ώστε η ομάδα να είναι ετοιμοπόλεμη και να εκμεταλλευτεί και το ρεπό που έχει την πρώτη αγωνιστική.

Αναφορικά με τους κανονισμούς που ισχύουν στα μπαράζ, το γεγονός ότι δεν υπάρχει περιορισμούς σε μικρούς ίσως να μην είναι θετικό για τον Ατρόμητο, αλλά αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τα πλάνα των Καμινιωτών, καθώς φέτος στηρίχτηκε έντονα σε νεανικό στοιχείο, αφού από τα βασικά μέλη του ρόστερ είναι οι μικροί Τζάκσον, Γκόγκας, Παπαδάκης και Τσετσώνης.

Τέλος, ολοκληρώνονται κάποιες μικροεργασίες στο γήπεδο του Ρέντη, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Αθήνας στη διαδικασία των μπαράζ.