Connect with us

5ος Όμιλος

Προετοιμασία και γενική συνέλευση στο στρατόπεδο της “Προο”

Published

on

Με ισχυρό αέρα και τσουχτερό κρύο προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής, χθες, στο “κλουβί” ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς της Κυριακής. Άπαντες γνωρίζουν την σημασία του αγώνα καθώς και την κρισιμότητα αυτού αλλά και των επόμενων πέντε για το στόχο της “Προο”.

Υπάρχει φυσικά πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και αισιοδοξία για την έκβαση του παιχνιδιού. Βέβαια ορισμένοι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για την ατμόσφαιρα του πρώτου τους τέτοιου ντέρμπι ενώ οι παλαιότεροι ζουν για τις στιγμές του γεμάτου “κλουβιού”. Το σίγουρο είναι πως προετοιμάζονται με μοναδικό στόχο τη νίκη που πέρα από το τρίποντο θα δώσει στη “Προο” και τεράστια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Η αναβολή του τελευταίου αγώνα καθορίζει και τις απουσίες του τιμωρημένου Κουτσοποδιώτη αλλά και του Κερασίδη που θα εκτίσει ποινή άλλων τριών αγωνιστικών. Ο τεχνικός, Μ. Χατζηαλέξης, δεν αναμένεται να έχει πιθανότατα στη διάθεση του επίσης τους τραυματίες Τζιτζικαλάκη και Μπαλάσκα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Απόψε, Τρίτη, η ομάδα έχει το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ρεπό της με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά αύριο και αυτή της Παρασκευής να είναι ανοιχτή για τους οπαδούς των “βυσσινί”.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η επιτροπή σωτηρίας έχει απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του σωματείου της Προοδευτικής καθώς και στους φιλάθλους της για αύριο Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κορυδαλλού όπου και θα γίνει ανοιχτή γενική συνέλευση.

Τα θέματα της αναμένεται να είναι η ανάδειξη ισχυρής διοίκησης και η σύσταση σωματείου λαϊκής βάσης με τη συμμετοχή και εμπλοκή αγνών φιλάθλων της “Προο” στο Δ.Σ και τα κοινά. Τέλος θα γίνει και μια εκτενής ενημέρωση των πεπραγμένων της επιτροπής πριν την έναρξη των παραπάνω διαδικασιών.

πηγή crimsonclub.gr