Connect with us

slideshow

Προκάλεσαν εντύπωση στο περιφερειακό…

Published

on

Οι εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Ποιες ομάδες εντυπωσιάζουν θετικά και ποιες απογοητεύουν  στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

 

7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

Χωρίς αμφιβολία η φετινή σεζόν για τον ΑΟ Λουκισίων δεν συγκρίνεται με τις προηγούμενες. Η σκληροτράχηλη ομάδα της Εύβοιας, η οποία είχε σαν όπλο την πανίσχυρη έδρα της έχει μείνει στο παρελθόν. Την φετινή περίοδο οι «πορτοκαλί» μαστίζονται από αρκετά προβλήματα όσον αφορά στον οικονομικό κομμάτι, ενώ οι αποχωρήσεις ποιοτικών ποδοσφαιριστών μεσούσης της σεζόν έχουν φέρει τον σύλλογο κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

 

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ

Ο Πέλοπας Κιάτου έχει κλέψει την… παράσταση μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει. Οι πρωταθλητές Κορινθίας, παρότι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, δείχνουν ότι διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο παλεύει όλα ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου, σήμα κατατεθέν του τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Βασίλη Τζαλακώστα. Το άκρως εντυπωσιακό για την ομάδα του Κιάτου είναι ότι έχει ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες του Ομίλου.

 

8ος ΟΜΙΛΟΣ

ΙΑΣΩΝ

Κατά πολλούς, παρότι διατήρησε τον περσινό κορμό ως επί τω πλείστον, συμπεριλαμβανόταν στα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ωστόσο, η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου μέχρι στιγμής τρελαίνει κόσμο ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα δυο παιχνίδια που έχει ηττηθεί θα μπορούσε να είχε καλύτερη μοίρα (έξι νίκες, μια ισοπαλία, δυο ήττες). Πάντως, σε περίπτωση που το σωματείο από το Ίλιον συνεχίσει στο ίδιο τέμπο δεν αποκλείεται να τερματίσει ανάμεσα στις τρεις πρώτες θέσεις.

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Εδώ ταιριάζει η γνωστή φράση του λαού: «Είναι στην μοίρα του να πρωταγωνιστεί». Μόνο κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αντιπροσωπεύει τον Αιολικό φέτος, ο οποίος διαγράφει μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας του. Η ομάδα της Μυτιλήνης οδεύει ολοταχώς για την τοπική κατηγόρια, και εάν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, τόσο στο διοικητικό πόσο μάλλον στο αγωνιστικό κομμάτι, τότε οι «κυανόλευκοι» δύσκολα θα βρίσκονται στις επτά πρώτες θέσεις.

 

9ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στην Δ’ Εθνική τόσο για την καυτή έδρα όσο και για το ένθερμο κοινό που διαθέτει. Τα δυο αυτά στοιχεία σε συνδυασμό με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον Σταύρο Ηλιόπουλο έχουν καταστήσει τον Ατρόμητο Πειραιά να ηγείται στον 9ου όμιλο. Η ομάδα των Καμινιών έχει δείξει την απαραίτητη σταθερότητα που χρειάζεται ο πρωταθλητισμός και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι που συγκροτούν το σωματείο έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

 

Με τη φράση «καράβι ακυβέρνητο» μπορεί να περιγράψει κανείς την κατάσταση που επικρατεί αυτό το χρόνο στον Διαγόρα Ρόδου. Οι Δωδεκανήσιοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τα οποία δεν θα μπορούσαν να είχαν αφήσει ανεπηρέαστο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό σημαίνει ότι ο «Γηραιός» χρειάζεται ένα -μεγάλο- θαύμα ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό, δεδομένου ότι σε οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα δεν έχει συγκεντρώσει κανέναν βαθμό.

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply