Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Προμηθέας –  Άνω Νεάπολη 5-0

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο νεοσύστατος Προμηθέας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς σάρωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 5-0 την Άνω Νεάπολη.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν στο πρώτο μέρο με 3-0, χάρη σε τέρματα των Κολοβού(19’), Ψαρά(28’) και Παλαντέσκου(41’).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με σπουδαιότερη το δοκάρι του Σπανάκου στο 65’, αλλά δεν μπόρεσαν να ξανά μπουν στο παιχνίδι. Ο νεοσειδελθών Ντόσκορης με δυο γκολ στο 63’ και το 72’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Νεαπολίτες ολοκλήρωσαν το ματς με οκτώ παίκτες, γιατί στο 75’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη  ο Αχλαδιώτης, ενώ από το 86’ και μετά αποχώρησαν τραυματίες οι Καρνάτος και Πάχος Κ. και ενώ είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές.

Διαιτήτευσε ο Βάϊλας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Πετράκης, Παπαδάκης, Τσεσμελής, Δαμτζάκης, Ζαχαρόπουλος, Λιάσκος, Ψαράς(46’ Ντούσκουρης), Κολοβός, Παλαντέσκου, Χάλαρης

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Πετρούλιας, Γκριτζάπης, Ιωαννίδης Σ. (40’ Νόκκες), Πάχος Ι., Καρνάτος, Πάχος Μ., Ιωαννίδης Π., Σπανάκος (86 λ.τρ Γαλίτης), Ψαρόπουλος (77’ Μιχαλάς), Αχλαδιώτης, Παλαιολόγος (28’ λ.τρ Πάχος Κ.)