Connect with us

stoplekto

Προοδευτική- ΑΕΚ στη μνήμη Δαδίτσου

2-0 νίκησαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Published

on

Στη Νίκαια οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ κέρδισαν με 2-0 τους αντίστοιχους παίκτες της Προοδευτικής στον ετήσιο αγώνα ,τιμώντας την μνήμη του αξέχαστου Δαδίτσου. Πριν τον αγώνα έγινε απονομή επάθλων από τις δύο ομάδες στους συγγενείς του ενώ και ο σύνδεσμος της Κορυδαλλιώτικης ομάδος με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Τάκη Καλούδη , ευχαριστεί δημόσια τον δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Κασιμάτη και τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού κ. Κώστα Καλούδη οι οποίοι αθλοθέτησαν έπαθλα για τις ομάδες. Στον αγωνιστικό τομέα η ΑΕΚ με σημαντικές απουσίες κέρδισε με 2-0 χάρις στα γκολ του Καλλιντέρογλου και του Παπαδόπουλου. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αντώνης Τόγιας με τους Κάππο και Μαυρογιάννη.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Βιδάλης, Θεολόγου, Σιδηρόπουλος, Βογιατζής, Δρακωνάκης, Ξανθόπουλος, Αταγιάν, Φουράκης, Παπαχρόνης, Πήλιουρας, Κουράσης, Χόρτσας.Μπαχατούρας, Λιθόπουλος, Λαγός, Λαμπαδάριος, Δελακάς, .

ΑΕΚ : Μπούχλας, Παπακωστούλης, Καρούσης, Σοφιανίτης, Μουσούρης, Δαδίτσος, Παπαδόπουλος, Αρδίζογλου, Λακινάς, Πορφύρης, Καλλιντέρογλου, Σκευοφύλακας,,Σαρκίρης).Μετά το ματς η Προοδευτική δεξιώθηκε την Αθηναϊκή ομάδα.-

****Γράφει ο Τάκης Παϊπέτης

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply