Connect with us

Γ Εθνική

Προοδευτική – Ανανεώσεις ποδοσφαιριστών

Published

on

Με ανακοίνωση της η Προοδευτική ενημέρωσε για τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και την ερχόμενη περίοδο στον σύλλογο. Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Η ανακοίνωση

Η ώρα των ανανεώσεων πριν την ανακοίνωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων έφτασε και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που κατάφεραν την περσινή σεζόν να φέρουν ξανά την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο.

Τα βυσσινί θα φορούν και φέτος οι Δηλαβέρης, Γκόγκα, Τζανιδάκης, Μαούνης, Αποστόλου, Τζιτζικαλακης, Θεοδωρίδης, Κύβελος, Μπούσης, Κοντός, Βαλλιουτης, Ντελλιλαι, Γαβράς, Σιγάλας, Νικολακόπουλος,Ξυγκάκης, Σκαμπαρδώνης, Δεληβασίλης, Κωστόπουλος, Μίσχος, Σφυρογιαννάκης.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βοήθησαν με την αγωνιστική τους παρουσία για το καλύτερο δυνατό την περσινή σεζον. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ κάνει το καλύτερο με ηρεμία και γνώση ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο ροστερ για την φετινή σεζόν στην Γ’ Εθνική και την επιστροφή της ομάδας δυναμικά.