Connect with us

Γ Εθνική

Προοδευτική – Απόλλων Σμύρνης 1-2

Published

on

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήταν για τον Απόλλωνα όταν ο Καραγκούνης επιχείρησε ένα βολέ εντός περιοχής με τον Χαλκίδη να αποκρούει θεαματικά σε κόρνερ.

Στο 33ο λεπτό ο Μελιόπουλος επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Στο 37ο λεπτό ο Λιάκος έχασε την μπάλα από τον Σταθόπουλο, ο επιθετικός της Προοδευτικής απέφυγε τον Καλούδη και πάσαρε στον Λαζαρίδη με τον τελευταίο να έρχεται σε τζαρτζάρισμα με τον Μίχο με τον αμυντικό του Απόλλωνα να διώχνει την μπάλα στην γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε τίποτα. Λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Προοδευτικής με τον Σταθόπουλο να το εκτελεί και να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε πολύ σκληρό οι φάσεις δεν ήτανε πολλές αλλά ο Απόλλωνας προσπαθούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Το γκολ αυτό το βρήκε στο 76ο λεπτό, όταν ο Τασιούλης σκόραρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Απόλλωνας όμως κατάφερε να κάνει και την ανατροπή όταν στο 85ο λεπτό ο Τασιούλης σέντραρε από εκτέλεση φάουλ ο Σπαρτιάτης πρόλαβε τον Χαλκίδη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Πάρης Ανδράλας): Χαλκίδης, Μασκάκης, Μανδαμαδιώτης(Δρόσας 51′), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπαναγός(Γκόγκας 60′), Τσακίρης, Θεοδωρίδης, Σταθόπουλος(Γαβράς 81′), Λαζαρίδης, Βουργούντζης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Ρόναλντ Γκόμεζ): Καλούδης, Πριόνας, Τασιούλης, Λιάκος(Ρόδης 78′), Μίχος, Πατίλας(Χριστόπουλος 58′), Πιαστόπουλος, Μελιόπουλος, Παπαχρονόπουλος(Λαμάι 90′), Καραγκούνης(Σπαρτιάτης 58′), Σάλλα.

Πηγή: Elafrataxiarxia

Advertisement