Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Προοδευτική από τα παλιά 4-0 την Θύελλα – Αχιλλέα

Published

on

«Έβγαζε φωτιές » η Προοδευτική που σάρωσε με 4-0 την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού  και αποθεώθηκε από τον κόσμο της που κατέκλυσε το γήπεδο Κορυδαλλού .

Στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση οι «βυσσινί» με τον Αντώνη Καλαμάκη στον πάγκο τους, επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να τους απειλήσουν  ούτε για μια φορά

Η Προοδευτική ήταν εκπληκτική στο α’ μέρος παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο και προηγήθηκε 3-0 ενώ είχε και δυο δοκάρια με τους Παπαδόπουλο στο 9’ και Ατματσίδη 33’.

Το σκορ άνοιξε στο 28’ με κεφαλιά ο προωθημένος Κύβελος μετά από εκτέλεση φάουλ του Δηλαβέρη.

Από  κει και πέρα «μίλησε » ο Παπαδόπουλος  που σημείωσε δυο τέρματα. Στο 38΄με πλασέ μετά από μπαλιά «τρύπα» του Ταμπάκη και στο 45΄με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ατματσίδη.

Στην επανάληψη οι νικητές «κατέβασαν στροφές» χωρίς όμως να χάσουν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 50’ το σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε στη γραμμή ο Σαλάτας.

Το τελικό 4-0 σημείωσε στο 84’ ο  Μητρόπουλος μετά από ωραία προσωπική ενέργεια.

Καλή η διαιτησία του Παπανδριόπουλου.

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑ : Μανώλης, Χαραλαμπάκης( 82΄Κορωναίος) , Τοκατλιάν, Χατζηπαπάς( 89’ λ.τρ. Μέξης) , Παπαδόγκωνας, Σαλάτας, Λαζάρου( 57’ Κουρκουμέλης) , Μαρλαφέκας, Μαυρουδής, Χρυσάφης, Χατζηλάρης(  75’ Ανδρικάκης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος, Κύβελος( 75’΄Μητισογιάννης) , Θεοδώρου, Γκόγκα( 73’ Μόσχος) , Ταμπάκης, Δηλαβέρης( 46’ λ.τρ. Χουστουλάκης) , Παπαδόπουλος, Ατματσίδης  , Κιάφα( 57’ Μητρόπουλος)