Connect with us

Γ Εθνική

Προοδευτική – Γιώργος Λεκάι με μεγάλο συμπαίχτη τον Θεόδωρο Φαβατά

Published

on

Η διοίκηση της προοδευτικής με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φίλους της ότι δίπλα στον πρόεδρο Γιώργο Λεκάι συντάσσεστε ο  επιχειρηματίας από το εξωτερικό Θεόδωρος Φαβατάς στηρίζοντας την ομάδα οικονομικά. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδος μας ενημερώνει ότι δίπλα στον Πρόεδρο Γιώργο Λεκάι που ξεκίνησε απο πέρυσι τον Δεκέμβριο την αναγέννηση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΜΑΣ ανασύροντας την απ τον βάλτο της Α Πειραιά με 14 δελτία την έφθασε στην Γ εθνική με 26 δελτία και μια ομάδα έτοιμη και με την συνδρομή των δύο επιχειρηματιών που βοήθησαν την ομάδα στα μέγιστα.Τώρα λοιπόν δίπλα στον μπροστάρη Γιώργο Λεκάι συντάσσεται συναισθανόμενος το προσωρινό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος μας και στηρίζει σε υπερθετικό βαθμό οικονομικά ο γνωστός ένθερμος οπαδός μας και επιχειρηματίας στο εξωτερικό Θεόδωρος Φαβατάς στηρίζοντας την ομάδα μας οικονομικά. Ο Γιώργος Λεκάι με μεγάλο συμπαίχτη τον Θεόδωρο Φαβατά.

Όλοι μαζί διοίκηση οπαδοί να κάνουμε πράξη το όραμα του Γιώργου και να του αφιερώσουμε την άνοδο όλοι μαζί με την μεγάλη στήριξη του Θεοδώρου Φαβατά. Πάμε Μωρή. ΠΡΟΟ τώρα τα καλύτερα έρχονται πάρα πολύ σύντομα…. Μείνετε συντονισμένοι