Connect with us

6ος Όμιλος

Προοδευτική- Εθνικός Πειραιά 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ LIVE)

Published

on

Πειραϊκό ντέρμπι με άρωμα από τα παλιά. Προοδευτική και Εθνικός Πειραιά κοντράρονται στο γήπεδο της Νίκαιας στην μετά καραντίνα έναρξη των πρωταθλημάτων. Το stoplekto.gr θα σας κρατάει ενήμερους για τη live εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

Live- ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

1′ Έναρξη αγώνα

4′ Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για την Προοδευτική. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαπαλίδη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Γαβαλά.

5′ Γρήγορη απάντηση για τον Εθνικό με σουτ στην κίνηση του Καναβέτα να περνάει άουτ μετά από σέντρα του Νταούλια. Καλή εκκίνηση στο ματς με ζωηρό ρυθμό.

9′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς. Την αντικρίζει ο Βαλιούτης για την Προοδευτική.

10′ Διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για πέναλτι σε χέρι του Μαούνη. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

12′ Η Προοδευτική απείλησε όταν σε σέντρα του Νέρες  ο γκλοκίπερ Γαβαλάς έχασε προς το παρόν τη μπάλα και πρόλαβε να διώξει πριν σουτάρει ο Σαπαλίδης.

30′ ΓΚΟλ για την Προοδευτική 1-0. Ο Θεοδωρίδης επιχείρησε σουτ από μακρινή απόσταση με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε, με τον Γαβαλά να μην μπορεί να υπολογίσει σωστά την πορεία της και να καταλήγει στα δίχτυα. 

41′ Πρώτη κίτρινη και για τον Εθνικό. Τη δέχεται ο Παυλής.

45+1′ Κίτρινη κάρτα στον Πεχλιβανίδη.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. 

60′ Πρώτο τέταρτο στην επανάληψη με το ρυθμό να έχει πέσει και τις ομάδες να παίζουν πιο νευρικά.

62′ Πρώτο σουτ στο δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους, με τον Ντάουλια να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Τσουκαλά.

68′ ΓΚΟΛ για την Προοδευτική και 2-0. Παλληκαρίσιο τέρμα του Σαπαλίδη, που πεσμένος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Τζανιδάκη. 

75′ Κίτρινη κάρτα στον Παλάτσιο της Προοδευτικής.

77′ Κίτρινη κάρτα για τον Λώλο του Εθνικού.

79′ Ευκαιρία για την Προοδευτική με τον Σαπαλίδη να σουτάρει από δύσκολη γωνία και τον Γαβαλά να αποκρούει. 

 

Λήξη στη Νίκαια. η Προοδευτική θα επικρατήσει του Εθνικού Πειραιά με 2-0. 

 

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Αντώνης Καλαμάκης): Τσουκαλάς, Βαλιούτης, Μανώλιας(67′ λ.τρ. Στεφανής), Ρούμπο, Μαούνης, Παλάτσιος, Τζανιδάκης(77′ Αποστόλου), Νέρες, Σαπαλίδης, Θεοδωρίδης, Μακρυγιαννάκης(87′ Γκόγκα).

ΕΘΝΙΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Γαβαλάς, Νταούλιας, Αρκούδας(73′ Μπασινάς), Λώλος(79′ Λεπενιώτης), Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Παπαγεωργίου, Αγγελόπουλος(46′ Σουμελίδης), Ματσαδές, Παυλής(73′ Βαγγέλης), Καναβέτας(63′ Ασπρογιάννης).

 

  • Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Κουρνέτα(Τρικάλων) και Αδαμόπουλο(Μεσσηνίας).