Connect with us

6ος Όμιλος

Προοδευτική- Εθνικός(Live ροή) 2-0(ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Και τώρα οι δυο τους…

Προοδευτική και Εθνικός Πειραιά αναμετρώνται στο απόλυτο πειραϊκό ντέρμπι, με φόντο την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τη Β’ Εθνική.

Το stoplekto.gr βρίσκεται στο γήπεδο της Νίκαιας και θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

 

 

LIVE ΡΟΗ

 

 

Σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε. Καλό βράδυ από το γήπεδο της Νίκαιας.

Τελευταίο σφύριγμα στη Νίκαια. Τεράστια νίκη ανόδου για την Προοδευτική, που επικρατεί δίκαια με γκολ των Πατσατζόγλου(36′) και Κυριαζή(47′) 2-0 του Εθνικού Πειραιά, από τον οποίο αποσπάται τρεις βαθμούς. 

90′ Νέο φάουλ σε καλή θέση για τον Εθνικό. Το εκτέλεσε πάλι ο Σουμπίνιο, η μπάλα άουτ. 

89′ Εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο, η μπάλα ψηλά άουτ. Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις στη Νίκαια. 

84′ Τελευταίες αλλαγές του Πέτρου Δημητρίου. Τις θέσεις των Νταούλια και Σάμιου, πήραν οι Κώστας και Δώδας. 

83′ Κόρνερ για τον Εθνικό που πιέζει. Περνάει η φάση με την άμυνα των “βυσσινί” να διώχνει, ενώ κόντραρε και προσπάθεια του Ντάφλα σε σουτ. 

82′ Κίτρινη κάρτα για τον Κρητικό της Προοδευτικής.

81′ Αναγκαστική αλλαγή για την Προοδευτική, εκτός ο Ποτουρίδης, μέσα  ο Μακρίδης.

Έχει αποχωρήσει τραυματίας ο Ποτουρίδης και συνεχίζει η Προοδευτική  για λίγα λεπτά με δέκα, μέχρι να γίνει αλλαγή.

75′ Τελευταίο τέταρτο στην αναμέτρηση. Η Προοδευτική κρατάει μακριά τον Εθνικό από την εστία της και όσο περνούν τα λεπτά, είναι πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη.

Έχει πάει πολύ στη δύναμη το παιχνίδι, με το ρυθμό να έχει πέσει και την Προοδευτική να κάνει διαχείριση του υπέρ της 2-0.

68′ Kίτρινη κάρτα στον Κυριαζή για δυνατό τάκλιν πάνω στον Ντάφλα. 

65′ Ο Ραχίμ εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. 

64′ Κίτρινη κάρτα στον Νικόλοπουλο, που “γκρέμισε” τον δαιμόνιο Παρασκευόπουλο, που με εκπληκτικό σπριντ από την άμυνα κόντεψε να μπει μες την περιοχή. 

62′ Στο ίδιο λεπτό για την Προοδευτική βγήκε ο Θεοδωρίδης για να μπει ο Ραχίμ. 

62′ Αναγκαστική αλλαγή για την Προοδευτική. Λόγω τραυματισμού αποχωρεί ο Τσαφταρίδης και τη θέση του παίρνει ο Νάστος. 

59′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο στην κλειστή γωνία του Χαλκίδη που απέκρουσε, με την άμυνα να διώχνει μακριά σε πλάγιο. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή των Πειραιωτών στο παιχνίδι. 

58′ Κίτρινη στο Βοσνακίδη για φάουλ στο Σουμπίνιο. Σε πολύ καλή θέση λίγο έξω από την περιοχή. 

56′ Τρίτη αλλαγή για τον Εθνικό. Τη θέση του Μπέλερη πήρε ο Χαρίτος. 

53′ Πρώτη αλλαγή και για την Προοδευτική. Τη θέση του ¨κιτρινισμένου” Δημακάκου, παίρνει ο Παρασκευόπουλος. 

52′ Κίτρινη κάρτα για τον Εθνικό. Τη βλέπει ο Μπέλερης. 

Δύσκολο έργο τώρα για τον Εθνικό, που δεν πρόλαβε με τις αλλαγές του να βγάλει καν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο.

47′ Γκολ από τα αποδυτήρια στην επανάληψη για την Προοδευτική. Ο Τσαφταρίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κρητικός έκανε το σουτ, ο Μουζάκης απέρκουσε και ο Κυριαζής προ κενή εστίας “έγραψε” το 2-0. Μεγάλο προβάδισμα για τους “Βυσσινί”.

ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ η Προοδευτική. 2-0. 

 

Ο Πέτρος Δημητρίου έβαλε στο ματς τους Σουμπίνιο και Λύγκο στις θέσεις των Ζωγραφάκη και Ζαχαράκη. Με άκρως επιθετικό πλάνο στην επανάληψη οι Πειραιώτες που τα παίζουν όλα για όλα.

46′ Έναρξη β’ ημιχρόνου. Διπλή αλλαγή για τον Εθνικό.

* Ο Εθνικός ψάχνει την αντίδρασή του στην επανάληψη. Και ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου φαίνεται ότι ετοιμάζει να βάλει στο παιχνίδι τον Σουμπίνιο, ο οποίος ήδη έχει αλλάξει, για να περάσει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. “Πονάει” πολύ ο Εθνικός στη δημιουργία του παιχνιδιού του και ο Βραζιλιάνος μπαίνει για να τονώσει τους Πειραιώτες.

*Έχει βοηθήσει πολύ και ο κόσμος της Προοδευτικής, που σήμερα το βροντερό “παρών” που έχει δώσει στο γήπεδο της Νίκαιας, έχει δώσει τεράστια ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Αρναούτη. Πάνω από 4 χιλιάδες κόσμος έχει προσέλθει στο γήπεδο της Νίκαιας.

*Μετά το τέλος των πρώτων 45 λεπτών η Προοδευτική προηγείται δίκαια με 1-0 χάρη σε γκολ του Πατσατζόγλου στο 36′. Ανώτερη η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη, έχει θέσει το δικό της ρυθμό, με τον Εθνικό να μην μπορεί μέχρι στιγμής να δημιουργήσει με αξιώσεις κάποια καλή ευκαιρία μπροστά από την εστία του Χαλκίδη.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45+1′ Νέο κόρνερ για την Προοδευτική μετά από σουτ του Κυριαζή που κόντραρε. Ίσως η τελευταία φάση του ημιχρόνου. Έδιωξε η άμυνα του Εθνικού. 

 

Η Προοδευτική επιβραβεύτηκε μετά την πίεσή της και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ενώ το γήπεδο πραγματικά “φλέγεται”. Φοβερό σουτ του Πατσατζόγλου, τίναξε τα δίχτυα του Μουζάκη. 

 

 

36′ Από στημένη φάση, ο Πατσατζόγλου στόπαρε τη μπάλα ωραία στην περιοχή και με μονοκόμματο σουτ κεραυνοβόλησε τον Μουζάκη βάζοντας φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου Νικαίας. 1-0 η Προοδευτική.

ΓΚΟΛΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!!!!

32′ Κίτρινη κάρτα για την Προοδευτική. Την βλέπει ο Δημακάκος. 

31′ Ευκαιρία για την Προοδευτική. Από την εξέλιξη του κόρνερ, η φάση συνεχίστηκε, με τον Τσαφταρίδη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και η μπάλα να βρίσκει στους αμυντικούς του Εθνικού μπροστά από την εστία.

30′ Νέο κόρνερ για την Προοδευτική, που έχει πάρει τον έλεγχο. 

28′ Φάση για την Προοδευτική, με τον Θεοδωρίδη να σκοράρει, όμως με υπόδειξη του βοηθού Μαραθωνίτη, η μπάλα είχε περάσει νωρίτερα άουτ στο γύρισμα του Τσαφταρίδη. Σωστή υπόδειξη. 

21′ Κόρνερ για την Προοδευτική.  Στην εξέλιξη ο Κρητικός πήρε την κεφαλιά, για να μπλοκάρει εκ νέου ο Μουζάκης. 

19′ Σουτ μακρινό του Θεοδωρίδη, μπλόκαρε εύκολα ο Μουζάκης. 

15′ Πρώτο τέταρτο αρκετά νευρικό το ματς, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά προσεκτικές στις κινήσεις τους και τις επιλογές τους.

8′ Αψιμαχία και νεύρα ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με την ένταση να “σβήνει” με την παρέμβασή του ο διαιτητής Γιαννούκας. Αρκετά παθιασμένα έχουν μπει και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση. 

5′ Απάντηση του Εθνικού με σου του Μπέλερη να περνάει επίσης άουτ.

3′ Πρώτο σουτ στην αναμέτρηση για την Προοδευτική. Σουτ του Μεγαρίτη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιαννούκας Αναστάσιος του συνδέσμου Δωδεκανήσων. Βοηθοί οι Κουρμαδιάς Νικόλαος(Δωδεκανήσων) και Μαραθωνίτης Μαρίνος(Αθηνών).

1′ Έναρξη αγώνα. 

 

* Οι δύο ομάδες έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο με τους φιλάθλους της Προοδευτικής να δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

 

 

 

*Εν αναμονή της εισόδου των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα. Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι φίλοι της Προοδευτικής, με το γήπεδο να θυμίζει εποχές Εθνικών Κατηγοριών.

 

 

* Ακόμα τρεις φορές έχουν συναντηθεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι δύο ομάδες. Εκτός από τον αγώνα του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα(1-1), έχουν αναμετρηθεί για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στους Αγίους Αναργύρους, όπου η Προοδευτική είχε επικρατήσει στα πέναλτι με 4-2(2-2 κ.δ. και παρ.), καθώς επίσης και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά, όπου και εκεί οι “βυσσινί” προκρίθηκαν στον τελικό με 1-0.

* Στους 38 βαθμούς αμφότερες οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, δύο στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.  Ο αγώνας του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλος 1-1 στους Αγίους Αναργύρους. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας σήμερα, βάσει κανονισμών, πρώτη θα είναι η ομάδα με την καλύτερη συνολική διαφορά γκολ.

* Από την άλλη μεριά ο Δημήτρης Αρναούτης έχει παρατάξει τους “βυσσινί” με την παρακάτω σύνθεση:

Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Θεοδωρίδης, Κρητικός, Κυριαζής, Ποτουρίδης. 

Στον πάγκο βρίσκονται και οι: Μακρίδης, Τσουκαλάς, Παρασκευόπουλος, Μακρυωνίτης, Ραχίμ, Γκόγκα, Αλευρής, Νάστος, Τσιαβός.

 

*Πάμε να ξεκινήσουμε τις αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους. Ο Πέτρος Δημητρίου έχει παρατάξει την ακόλουθη ενδεκάδα:

Μουζάκης, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Παπαγγελής, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Μπέλερης, Ζαχαράκης(46′ Λύγκος), Ντάφλας, Φερναντίνιο, Σάμιος.

Την εικοσάδα συμπληρώνουν οι : Λύγκος, Σουμπίνιο, Χαρίτος, Κούμπουλα, Αποστόλου, Κώστας, Δώδας, Κοντογιώργος, Γιαννόπουλος.

 

 

 

Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται στο γήπεδο της Νίκαιας από νωρίς το μεσημέρι. Περίπου 3 χιλιάδες κόσμος αναμένεται να κατακλύσει τις κερκίδες του γηπέδου για το μεγάλο ντέρμπι.

 

Οι δύο ομάδες μαζί με το διαιτητικό τρίο έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο, για την καθιερωμένη προθέρμανση.