Connect with us

Διάφορα

Προοδευτική – Ηλιούπολη 3-2

Published

on

Στο γήπεδο  «Π. Σαλπέας» η Προοδευτική κέρδισε με ανατροπή 3-2 της Ηλιούπολης, στην προτελευταία αγωνιστική της Super League 2.
Ο Αντο κέρδισε πέναλτι στο 14’ και ο Βάρκας από την άσπρη βούλα έγραψε το 0-1 στο 16’. Η Προοδευτική έφτασε στο 1-1 στο 32’. Με απευθείας φάουλ ο Νομικός νίκησε τον Πασαλιμανιώτη, ισοφαρίζοντας το ματς.

Η Πρόο στο 42’ έκανε το 2-1, όταν ο Καπνίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μάντιτς από κοντά σημείωσε το γκολ. Η Ηλιούπολη στο 57’ ισοφάρισε σε 2-2. Ο Δημητριάδης με πλασέ από θέση μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καραργύρη, κάνοντας το 2-2. Η Προοδευτική στο 75’ ο Γιαννιτσάνης κέρδισε πέναλτι από τον Βάρκα, στο οποίο ήταν εύστοχος ο παθών για το 3-2.

Προοδευτική (Ανδράλας): Καραργύρης, Αλεξίου, Νικολής (59′ Ομπανόρ), Παντελίδης, Πότσι, Μεγαρίτης, Παυλίδης, Μάντιτς, Γιαννιτσάνης, Καπνίδης, Νομικός (56′ Μπόρχες)

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πασαλιμανιώτης, Βάρκας, Κρέτση (46′ Βασιλείου), Ανδρέου, Κωστόπουλος, Ζιούλης, Γκοτσούλιας, Λαζαρίδης (46′ Δημητριάδης), Γεωργιάδης (46′ Μπαξεβάνος), Μπαστακός, Άντο.

 

Πηγή: liganews