Connect with us

6ος Όμιλος

Προοδευτική – Ηρακλής Ψαχνών 4-1

Published

on

Η Προοδευτική σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας επικράτησε με 4-1 του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Κυριαζής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Προοδευτικής στο 15′ και τρία λεπτά μετά ο Λαμπόγλου διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, αιφνιδιάζοντας τον Ηρακλή στα πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Σταδιακά η ομάδα των Ψαχνών ανέβασε την απόδοση της και αφού στο 43′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βεζιρτζόγλου, στο επόμενο λεπτό -έπειτα από σέντρα του Σταματάκου- ο Τσούτσης με δυνατό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ηρακλής έφτασε κοντά στη γρήγορη ισοφάριση, με τον ίδιο παίχτη να ξεπερνά και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να σκοράρει ξανά.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αφού έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του β’ μέρους (αποκρούσεις απ’ τον Ντουμάνη), στο 63′ με κεφαλιά ο Κριστάν έκανε το 3-1 και δύο λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, με γκολ ποδοσφαιριστή υπό δοκιμή .

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Κατσούλης, Βαλιούρης, Μανωλιάς, Μαούνης, Βασιλείου, Παλάτσιος, Γαβράς, Θεοδωρίδης, Κυριαζής, Κριστάν, Λαμπόγλου.

(Βουτσιώτης, Κοκκινάκης, Τζανιδάκης, Πράνταλος, Ξυγκάκης, Αποστόλου, Σφυρογιαννάκης, Κόντος, Ντίρμισι, Μέλης, Γριζανίτης).

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Χατζηαντωνίου, Ρεπετσάς, Σπανός, Σπυράκης, Σταματάκος, Τόσκα, Π.Λ. Σκριβάνος, Βεζιρτζόγλου, Τσούτσης.

(Ματράκας, Κολιός, Σιαράπης, Σαμαράς, Νικολαΐδης, Μπατζέλης, Αντζέλι).

Ρεπορτάζ – eviasports.gr