Connect with us

5ος Όμιλος

Προοδευτική-Ιωνικός μόνο στο Sportaltv!

Published

on

Πρόκειται ούτως ή άλλως για τη «μητέρα των μαχών» στην Κατηγορία (και όχι μόνο). Είναι το απόλυτο ντέρμπι, το ματς που συγκινεί κόσμο από ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα. Όταν, μάλιστα, η αναμέτρηση της Προοδευτικής με τον Ιωνικό έχει τέτοια βαθμολογική σημασία, όπως στην προκείμενη περίπτωση για την 21η αγωνιστική, οι τιμές στην κλίμακα του ενδιαφέροντος… εκτοξεύονται!

Ούσα εντός της επικίνδυνης ζώνης και, συνεπώς, με την «πλάτη στον τοίχο», η Προοδευτική δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού μέσα από τον 5ο όμιλο. Ακόμη περισσότερο, όμως, στενεύουν τα περιθώρια για αρνητικό αποτέλεσμα για τους ποδοσφαιριστές του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη από τη στιγμή και μόνο που απέναντι στους Κορυδαλλιώτες θα βρίσκεται ο «αιώνιος» αντίπαλος. Ο Ιωνικός του Δημήτρη Αρναούτη κορύφωσε την Κυριακή (24/2) την αντεπίθεσή του με τον θρίαμβο επί του ΟΦ Ιεράπετρας, που τον ανέβασε στην κορυφή της κατάταξης. Οι Νικαιώτες θα επιδιώξουν να παραμείνουν στην πρώτη θέση και, συγχρόνως, να πετύχουν κάτι που στο παρελθόν καμία ομάδα του Ιωνικού δεν έχει καταφέρει στο συγκεκριμένο γήπεδο…

Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (3/3) θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Sportaltv!