Connect with us

5ος Όμιλος

Προοδευτική-Κισσαμικός 0-1

Published

on

Σπουδαίας σημασίας νίκη σημείωσε ο Κισσαμικος μέσα στον Κορυδαλλο επικρατώντας με 1-0 της Προοδευτικής. Οι Χανιωτες έχοντας ως σύμμαχο την τύχη η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο απέδρασαν το διπλό από μια δύσκολη έδρα. Αντίθετα η ατυχία χτύπησε την πόρτα των βυσσινί καθώς δυο φορές ασχτόχησαν από τα έντεκα βήματα. Στις τάξεις των βυσσινί επικρατεί απογοήτευση αφού όλα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Α’ ΕΠΣ Πειραιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 27′ όταν και κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Εσσονο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μακαρωνάς όμως ο Λαζαρίδης απέκρουσε διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 54′ η ”Προο” κέρδισε νέο πέναλτι όμως και πάλι ατύχησε αφού ο Μπαντίκος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη. Στο 80′ ο Σπύρος Μπαξεβάνος δικαιώθηκε για την επιλογή του να περάσει στο γήπεδο τον Στεφανίδη αφού 3′ αργότερα ο νεαρός επιθετικός με προβολή σημείωσε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα μέσα σε αποθέση

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Δρακωνάκης): Μπαντίκος, Κατσίβελας, Παπαχαραλάμπους, Καψαλοπόδας, Τούρλος, Λαζούρας (76′ Μπούμπας), Μάμαλος, Κολιούσης (55′ Κοξαράκης), Μαυρουδής, Μακαρόνας (62′ Νυφαδόπουλος), Ποτουρίδης.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσσόνο, Χολέβας, Καρβουνιάρης, Ενγκουέμ, Κουμπορόγλου, Τζιορτζιόνε (89′ Σμίλτος), Πασιαλής (80′ Στεφανίδης), Χατζηλιώντας, Κιν (68′ Τσικουδάκης).

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply