Connect with us

6ος Όμιλος

Προοδευτική να… την πιεις στο ποτήρι! Κορυφή με “καρε” κόντρα στον Ασπρόπυργο

Published

on

Τη μοναξιά της κορυφής έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει η φοβερή και τρομερή Προοδευτική που σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Ασπρόπυργο επικρατώντας με 4-0.

Το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμο είχε καλή παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αφού εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Εθνικού σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση.

Στο 16′ με πέναλτι ο Μίλτος Καλαϊτζίδης έκανε το 1-0, με τον Μάρη στο 61 να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 73 ο Δηλαβέρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Κανελλόπουλο λίγο πριν το τέλος να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εικόνα του Ασπρόπυργο, όσο και εάν ακούγεται παράξενο δεν ήταν κακή, με την ομάδα της Δυτικής Αττικής να έχει διπλό δοκάρι με τους Ατματζίδη και Μάγγο και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος) Μπαντίκος, Πολιανίδης (80′ Τσαραούσης), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Μπέλερης, Ντάλλας, Κουιρουκίδης (90′ Μιχαλάκης), Βλάχος (62′ Κανελλόπουλος), Δηλαβέρης (75′ Χρηστου).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Νίκος Κωτσοβός) Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου (55′ Ζωγράφος), Στρατάκης, Νικολάου, Μάγγος (73′ Καλέμι), Κατσίκης, Ατματζίδης, Σταγάκης, Σιδηρόπουλος (67′ Καλογρίδης), Χαϊκάλης (87′ Λώλος).